w czym się myli?asdaf pisze:24bis24 się myli
w tym?
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?f=3&t=93997
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
w czym się myli?asdaf pisze:24bis24 się myli
a gdzie napisałem, że są płatne?Mając aktywny SD i dzwoniąc na numery zwykłe w P4, np. z taryfy FPnK do Virgin, połączenie jest darmowe.
Nie rozumiem po co @24bis24 celowo wprowadza w błąd: wczoraj napisał, że takie połączenie jest darmowe (prawda), a dzisiaj w tym wątku napisał, że od dawna jest płatne (nieprawda).
to zadzwoń z Faktu do Virgin z pakiet nielimitowanych połączeń na komórkowe i zobacz co będzie?. Jeśli masz kasę na koncie głównym.24bis24 pisze:Hohopitan_1980 napisał(a):
Negatywną zmianą platformy billingowej mogą być połączenia płatne na linii Play - VM.
przecież tak jest od dawna.
o tym też bis wiejarekt pisze:Są od tego "wyjątki" (z powodu błędnego zaprogramowania niektórych numerów/sytuacji) ale to trzeba wiedzieć jakie konkretnie.
o jakich kosztach u rozmówcy piszesz?marcz123456 pisze: Miałem wczoraj kilka połączeń z Play, i nie było kosztów u rozmówcy.
czyli w/g Ciebie Fakt nie jest taryfą Play?jarekt pisze:@24bis24, chłopie dyskusja jest (i zawsze była) o połączeniach Play --> Virgin (z Play do Virgin) w ramach SD.
Miałem na to nie odpisywać ale Ci napiszę.24bis24 pisze:czyli w/g Ciebie Fakt nie jest taryfą Play?
nie przerzucaj tego na mnie.jarekt pisze: Od tej kasy z aukcji wszędzie tylko Fakt widzisz?
mnie już przeszkoliłeś, więc pozostaje Tobie przeszkolić jeszcze pracowników obsługujących sieć Play oraz Fakt.jarekt pisze:Tak, wg mnie i nie tylko mnie, FaktM, to nie jest taryfa Play. To jest CO NAJWYŻEJ taryfa (ale i marka/submarka) P4. P4 to nie Play. Play to nie P4.
Teraz już wiesz i więcej bzdur typu "Fakt to taryfa Play" nie będziesz pisał .
Może to nie najlepszy wątek ale zapytam, ponieważ w założonym przeze mnie mniej komentujących jestjarekt pisze:Z Play ze Stanem Darmowym jest darmo do Virgin (poza numerami specjalnymi - tu trzeba uważać)
@Kamil7878, http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 5#p100958733. Nie ma możliwości korzystania z więcej niż jednego Pakietu Zintegrowanego w jednym czasie.
No właśnie. Nie bardzo bo 10 godzin to nawet za dużo dla mojej żony.jarekt pisze:@waldekgdynia, ja bym reklamował, no chyba, że Ci się to opłaca.33. Nie ma możliwości korzystania z więcej niż jednego Pakietu Zintegrowanego w jednym czasie.
Dziwne zazwyczaj atakują smsami że pakiet ci się skończy średnio 3-2 dni przed końcem tego pakietu z podanym info typu: termin; za 2 dni....itd. że już jutro ...Coś im się musiało zawiesić w systemie od tych zmian.Ale patrząc na problem Waldkddynia że mu wbrew regulaminowi 2 razy włączył się pakiet mini za 9zł to mają tam niezły bałagan i nie ogarniają systemu.ManiacGSM pisze:A ja mam pytanie, czy ktoś z Was miał taką akcję, że dany pakiet się skończył-a sms z informacją przyszedł z opóźnieniem. Jest to trochę irytujące.
No mi, nie zrozumieć jak to ma się do tego?marcz123456 pisze:No mi właśnie po kilka zawsze wysyłają, nawet w nocy
ManiacGSM pisze:A ja mam pytanie, czy ktoś z Was miał taką akcję, że dany pakiet się skończył-a sms z informacją przyszedł z opóźnieniem. Jest to trochę irytujące.