Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
To nie jest wyjątek, stacja w Jastrzębiej Górze przy ul. Obrońców Westerplatte 1 - Ośrodek Wczasowo-Kolonijny Helios ma podobnie. Działa fajnie, L2600 z tej stacji idzie w okolicach 40 Mb/s także nie jest źle.Mixiorek pisze:
Władysławowo, Pomorskie
ul. Żeromskiego 32 - kościół pw. Wniebowzięcia NMP
5 sektorów L1800/2100/2600 i 3 sektory L800. Jest moc!
Jestem ciekaw jak to wszystko działa w sezonie. W Jastarni mogliby się nie wygłupiać i wybudować jeszcze jedną stację.
Wyglądają na nowe, bo niedawno odpalono z tej stacji LTE 2600 i LTE 800 od NetWorkS!. Zmieniono przy tym układ anten.Athantor pisze:W ramach ciekawostek powiem, że nowe stacje powyżej Białegostoku, dalej nieczynne: Rzędziany, Goniądz, Kopciówka, itp.
Tak teraz wygląda (też 4402 tylko SKL) .
Najniższe anteny wyglądają nowo, lecz nie wiem czy to Play. Tu Flash999 zamieścił zdjęcia z czerwca, ale jakoś nie mogę dopasować.
Trzy sektory, w tym dwa na drogę Warszawa-Płock.umcusumc pisze:Właśnie przejażdżałem, nie miałem jak strzelić foty. Wczoraj maszt jeszcze leżał, a dziś już stał. W 3/4 wysokości technicy, a 2 km dalej ulewa. Pewnie się ścigali z czasemumcusumc pisze:W miejscowości Kamienica-Wygoda (niedaleko Emolinka i Zakroczymia) leży już kratownica. Id: PLN4470.
Przydałaby się jeszcze stacja w okolicach Czerwińska nad Wisłą, wtedy droga do Wyszogrodu byłaby idealnie pokryta.
Lokalizacja z dokładnością do 100-200 metrów:harys pisze:Gdzie konkretnie stoi ten maszt?
[...]
Play bez roamingu tam nie istnieje. Tzn do zeszłego roku nie istniał,nie wiem jak teraz.
Niestety to Orange.Mixiorek pisze:W Białobrzegach w zachodniej części miasta przy ul. Kościelnej (po północnej stronie) na wylocie w kierunku DK 48 pojawił się maszt. Nie wygląda jak typowa kratownica stosowana przez Play. Póki co nie ma anten. Galerie z antenami nie są na szczycie masztu jak to zwykle Play ma w zwyczaju.
Pachnie mi to jednak Play. N! ma trzy stacje, Plus ma dwie. Play jako jedyny jedną i to na południu miasta a w zasadzie poza nim.
Faktycznie! Jest pozwolenie w nowym wykazie UKEbobix pisze:Niestety to Orange.
Chyba o to chodziło. Z kościoła L800 jednak słabo leci.Mixiorek pisze:Faktycznie! Jest pozwolenie w nowym wykazie UKEbobix pisze:Niestety to Orange.ja wiem czy niestety? Każda całkiem nowa stacja cieszy. Tym bardziej, że moim zdaniem na tym maszcie w jego górnej części spokojnie zmieści się drugi operator
N! nieźle dogęszcza Białobrzegi. Stacja ładnie doświetli dolinę Pilicy oraz mam nadzieję DK 48 w stronę Wyśmierzyc, która biegnie często gęstym lasem.
Dokładnie. Im stacji więcej tym lepiej.Mixiorek pisze: Faktycznie! Jest pozwolenie w nowym wykazie UKEja wiem czy niestety? Każda całkiem nowa stacja cieszy.