NuLL pisze:Hej,
No wlasnie - mam okazje zamienic 6630 na P910i. Czy warto ??

Na 6630 nie gram w gr NGage'owe tak wiec dla mnie to zaden plus

Telefon to moj kalendarz, odtwarzac Mp3 itp

Czy ktos jest w stanie mi cos powiedziec o P910i ??
Pozdr.
Miałem 6680 i zamieniłem się na p910i...ten telefon strasznie mi się podobał. co do porównania, to p910i jest gorszy w kwestii komunikacji- nie ma umtsu. No i jeszcze aparat-jest po prostu tragiczny.
Poza tym p910 przewyższa 6630 we wszystkich kategoriach. Mp3 ma dużo ładniejsze na standardowych słuchawkach (a i z przejściówką nie ma takiego problemu-można kupić w każdym sklepie elektronicznym), wyświetlacz ma jakość jak w komputerze. Wszelkie filmy, zdjęcia, a nawet menu prezentują się na nim boosko. Z baterią bywa różnie. w stanie spoczynku (znaczy nie całkowitego-2 smsy, 5 min rozmowa dziennie ) wytrzymuje około tydzień. Jednak, gdy zaczniemy się nim dobrze bawić (mp3, gry, filmy, więcej smsów) potrafi się rozładować w 2 dni.Poza tym w standardzie masz wszystko czego dusza zapragnie-akcesoriów jest mnóstwo. Oprócz standardowych, jak płyta cd, ładowarka, słuchawki jest jeszcze stacja dokująca, pokrowiec, szmatka do czyszczenia ekranu, dwa rysiki...i coś na pewno się jeszcze znajdzie.Aha, jeszcze co do wad, to dochodzi jeszcze standardowa przeglądarka internetowa. Jest bardzo, ale to bardzo wolna.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj