Rozmaryn pisze:Z testu (średni imho) wynika, że telefon jest w porządku, nie ma żadnych dużych wad, o mniejszych też nie wspomniano.
Też muszę przyznać że test delikatnie mówiąc średni, w zasadzie to jest to raczej bardziej zaawansowany opis wyglądu niż test telefonu. Ja bym raczej oczekiwał opisu funkcjonalności menu, szybkości działania softu, screenshotów, ergonomii w używaniu klawiatury aparatu i odtwarzacza i tego typu rzeczy. No ale pierwsze koty za płoty. Trzeba troszkę zaczekać, mnie najbardziej zależy na znalezieniu jakiś drobnostek przez które telefon by odpadł jak dla mnie. Np chciałem kupić Motkę L7 - okazało się że nie można domyślnie ustawić raportów doręczeń. N6230i - okazuje się że nie ma opcji "usuń raporty" - trzeba usuwać pojedynczo. Wiem że to mogą się wydawać pierdoły, ale wybredny jestem

A poważnie - znam swoje potrzeby i wiem czego po prostu nie może mi zabraknąć w telefonie żeby użytkowało się go z przyjemnością. MY501X urzekł mnie wyglądem i bogactwem dodatków, ale to jest fajne lecz nie najważniejsze, co mi po dobrym aparacie i odtwarzaczu mp3 w ślicznym telefonie jeśli do furii będzie mnie doprowadzało korzystanie z niego.
BTW - dziękuję Kamilowi za info na priva.