Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
forum_tg pisze:ewentualnie środki z KG możesz spieniężyć dzięki usłudze przelew SMS
a może ktoś napisze jak odzyskać całą kwotętele2017 pisze:Miodzio jest sytuacja jak ci taki znajomy jest w stanie oddać gotówką za takie zasilenie konta
Najlepiej po prostu zacząć ten pakiet systematycznie zużywać.teleman29 pisze: Chodzi o to że mam skarbonke więc nie opłaca mi się ładować bo z Grunwaldu i tak mam jeszcze 1.35 TB a już robi mi się skarbonka
ale za 25 zł nie ma no-limit-uOrangowyN pisze:Sam mam OFnK, płacę co miesiąc 25 zł za no-limit,
Dokładnie -MMS, a po za tym prawdziwy no-limit jest tylko w A2 gdzie masz też no-limit na dane po 15GB z lejkiem 0.5Mbit i nie ma żadnych dopłat UKE,czyli prawdziwy RLAH a nie ściema W4 gdzie są dopłaty.24bis24 pisze:ale ja znam doskonale tą ofertę.
Do no-limit-u brakuje przecież MM-S, nie sądzisz?.
można tę opłatę zniwelować do 0 zł uruchamiając przelew cyklicznyforum_tg pisze:Internet wtedy jest za "grosze", czyli opłata za usługę przelew sms (po 20 gr.)
jak najbardziej masz racje tylko jak ktoś pięciu dych nie wykorzysta na przelewy sms i pakietów nie kupuje to i Grunwald traci sens. Tak jak było przed 17.07. 2017 nie miało szans na przetrwanie dlatego operator chciał nałapać po 200 zł od łba i liczył z pewnością na tych co czynią właśnie tak jak Ty, lecz gdy kasa znikać zaczęła z kont a Grunwald pozostawał wprowadził ograniczenia.utrzymywanie pakietu ok 1,4 TB za kwotę ok 2 zł na kwartał po długim czasie od uruchomienia jest super sprawą! nie ma tańszej oferty na rynku.
pieniądze które włożysz na przedłużenie bez problemu się wykorzystuje.
widzisz to zależy w jaki sposób usługę się uruchomiło.surface123 pisze:Kasują po 20 groszy