Witam!
Mam problem z moim Siemensem CXT70. Gdy chcę gdzieś zadzwonić i wybieram numer czy to z klawiatury, czy z książki pokazuje mi sie komunikat BRAK SIECI i faktycznie na wyświetlaczu znikają kreseczki od zasięgu a w sluchawce słychać 'PI PI PI'. Telefon jest na gwarancji, więc mogę go oddać, ale zastanawiam się czy to jest wina oprogramowania, które i tak pól roku temu wgrywali od nowa w serwisie, czy jest to jakaś usterka mechaniczna. I jeszcze jedno pytanie - czy mogę zarządać od Siemensa i czy mogę mieć nadzieje na wymianę telefonu na nowy, jeśli był już dwa razy w serwisie - wyłączał się przy niższych temperaturach (od ok.10-15 stopni w dół). Za pierwszym razem właśnie zmienili oprogramowanie na nowsze, ale to nic nie pomogło, za drugim wymienili jakiś rezystor. Mam już dosyć tego telefonu i wiecznego jego zawieszania sie i samoczynnego wyłączania przy wychodzeniu np. z kalkulatora. Czy mogę liczyć na wymianę?
Ostatnio zmieniony 30 sie 2006, 22:40 przez walczak.p, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Piotrek
----
Siemens S6 > Nokia 3310 > Nokia 3510i > Nokia 2600 > Siemens CXT70 > Nokia 5200 > Nokia E66