• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #100298  autor: kamilos1983
 30 sie 2006, 12:52
Witam :) Mam taki mały problem - Mobile Phone manager nie wykrywa mi telefonu ale za pomocą eksploratora telefonu pokazuje co na nim jest. Jednak da się przesłac tylko jedna fotkę, czy też film a gdy się chce kolejną to już jest problem z połączeniem :? Czego to wina - sterowników czy też prędkości połączenia???

#100304  autor: Osk92
 30 sie 2006, 13:01
Może pamięć pełna w telefonie :?:

#100369  autor: kamilos1983
 30 sie 2006, 14:59
Nie. Jest zajęte tylko 5 mB ( z 10 mB pamięci). Tak jak już nadmieniłem da się przesłać ( z telefonu na komp) za pomocą ekploratora telefonu jeden plik a następnych już nie. Przy transmisji z kompa na telefon nie ma żadnych problemów. Jak używam jakiś programów np. Mobile Phone Telephone to wiesza się połączenie ( coś tam wyskakuje że mała liczba transmijsi, żeby zmeinić położenie telefonu). Od czego to zależy ??? Jak rozwiązać ten problem ??? Możliwe jest aby IRDA działała tylko dobrze w jedną stronę ???

#100402  autor: Osk92
 30 sie 2006, 17:07
Masz IRDĘ dolączenia z kompem :?: Jak tak to potzrebujesz jeszcze jakiegoś programu ale niestety ja nie wiem jak on się nazywa. Poczekaj na kogoś innego :)

#100451  autor: kamilos1983
 30 sie 2006, 19:09
Juz po problemie - nie wiem jak to zrobilem ale w pewnym momencie po prostu Mobile Phone Manager wykryl tego Siemensa i dalo sie zgrac wszystko :D :D :D