Przyciski o dziwo działaja tylko trzeba ich na kilka sekund przytrzymać.... A ja o tym nie wiedziałem. Własnie w tym momencie to wykryłem.

Dziś nareszcie skonfigurowałem telefon do WAPU, Internetu i mmsów w sieci ORANGE. Wszystko narazie jest ok tylko te mp3 i zwisy częste. Pamietam że w nokii N80 były takie problem też.. nie wiem czy juz to zostało poprawione... A jęsli chodzi o nokie.. to im nie zapłaciłem bo nie lubie tej ich telefonów. Gdybym lubił to bym wziął N93. A zabrałem ten... Teraz bede cierpliwie czekał na nowy soft... Jak myślisz kiedy on wyjdzie?
[ Dodano: 2006-09-06, 15:17 ]
Witam ponownie. Z góry bardzo przepraszam moderatorów że pisze drugi post podrząd ale to jest bardzo pilne i chce żeby ten temat był na pierwszym miejsu bo to jest bardzo pilne. A chodzi dokładnie o to co mnie spotkało w serwisie z moiim P990i. Byłem w autoryzowanym serwsie w bielsku i położyłem im ten telefon na blat i opisąłem im całą historie co sie z tym telem dzieje. I wiecie co mi powiedzieli?? "Wgramy panu nowy soft ale to nic nie pomorze". We mnie sie juz wszystko zaczeło gotować. Nastepną sprawe powiedziałem o tym kijowym odtwarzaczu mp3. Puściłem mu mp3 i powiedział że "dobrze grają". A ja mu mówie tak: "Dobrze? To niech pan puści w innym SE tą samą mp-trójke". I przynióśł K600i i przesłaliśmy ten sam plik do K600i. I gostek zbaraniał!!!!! Powiedział tak: "Faktycznie jest róznica i to spora!! mp3 faktycznie to jest niewypał". Szanowny serwisant zaniemówił. A potem powiedzał tak: "Narazie nie mogę nic zrobić pod wzgledem głośniczka ponieważ nie wiemy czy to wina oprogramowania czy wina głośniczka. Musimy poczekać na wiecej zgłoszeń od klientów". Co o tym o sądzicie? Bo ja w tym momencie mam ochote ciulnąć tym telefonem przez zamkniete okno!!!!!!!! Po cholere oni go wprowadzali??
P.S. A o to kolejne wady wykryte przeze mnie: Częste wieszanie sie telefonu przy wchodzeniu do przeglądarki internetowej oraz przy wychodzeniu z aparatu fotograficznego, wczoraj 4 razy podrząd wyskoczył mi błąd podczas robienia zdjecia. Info było takie: "wystąpił problem przy wykonywaniu zdjecia. Prosimy spróbować ponownie" i telefon sie zrestartował, nastepna wada to niestabilny bluetooth pod względem transmisji audio. Zrywa połączenia ze słuchwką Motorla H500. Nastepna wada to problem z baterią. Miałem ponad 50% energii a przy włączeniu telefonu pojawia mi sie czasami info" Wymień baterie główną". Nastepna wada: Przy niskim poziome energii a dokłądnie przy 8% telefon sie juz wyłacznia, co w P900 nawet przy 0% na kilkanaście sekund działał. telefon sie wyłącza "po chamsku" czyli nie zamyka programów tylko sie nagle wyłącza jakbyś mu baterie wyciągnał w czasie działania co jest szkodlewe dla systemu. Nastepna wada to GPRS. W ustawieniach można ustawić kiedy sie ma rozłączyć jak nie używasz przez dłuższy czas netu. Mam ustawione "NIGDY" a pomimo telefon rozłącza sie po minucie z netem. Nawet nie zdąze przeczytać artykułu na onecie. Niestety to sie wiążę z marnotractwem cennych KB jak wchodze na oneta ścignia około 26KB a mam rozliczne co 100KB i jak rozłączy to reszta KB sie marnuje....