Nie można określać że coś nie działa w roamingu na podstawie tego że jest to oferta promocyjna.

Dziękuję za cenną (bo sprawdzoną) informację. Ciekawe, czy analogicznie pakiet "Formuła WWW w Play Internet na Kartę przez 30 dni" za 5 zł dający 0,25 GB w roamingu, będzie też ograniczony do przeglądania stron www, czy niekoniecznie. Może ktoś sprawdził?matisi pisze:@rudymax Twój pakiet będzie ważny tylko przez jeden dzień, tak jak w Polsce.
Gdy ja korzystałem z pakietu Weekendy bez limitu za 10 zł/mies, miałem do wykorzystania 0,5 GB w UE, ale tylko w weekendy. Tak też rozliczało na billingu.
Czy jak ma się w Plushu jeszcze 50% rabatu na ceny pakietów (rabat za MNP) to będzie za granicą połowa z tych 1,25 GB czy całość?adziu82 pisze:+/- 1.25 GB w roamingu. I te 1.25 GB zejdzie z 10GB, czyli w PL, będziesz miał 8,75GB.
Remington pisze:Czy jak ma się w Plushu jeszcze 50% rabatu na ceny pakietów (rabat za MNP) to będzie za granicą połowa z tych 1,25 GB czy całość?adziu82 pisze:+/- 1.25 GB w roamingu. I te 1.25 GB zejdzie z 10GB, czyli w PL, będziesz miał 8,75GB.
Doskonale, jesli nawet pakiet wakacyjny jest jak w domu.I o to chodzi w roamingu. Wykorzystujemy w Polsce duzo danych z pakietu wakacyjnego by pozniej nie tlumaczyc sie operatorowi ze zagranica wykorzystalismy wiecej danych.mix84 pisze:Byłem 2 tygodnie teraz za granicą i pobiera internet w Play formuła na karte tak jak w kraju z promocyjnego a gdy włączyłem pakiet wakacyjny to pobierało z tego w pierwszej kolejności.