Też o tym myślałem ale analizujac to że w sumie nie wiem gdzie wylądujemy to chyba własnie zostaje plus 1gb 39zł ale: widze że promocja 100% do doładowania jest:] i kasa za 1 doładowanie online wpływa na konto głowne do 100zł czyli de fakto 1gb w UE w plusie wyjdzie 39-50% więc chyba nic nie pobije zaproponowanej mi oferty. Tu pakiet ma tą zaletę że Francja , Włochy/Niemcy mam gdzie akurat bedę 5gb wyliczyłem że powinno starczyć wiadomo doładuję napewno za jakies 200zł łącznie czy 250 co by mieć na zaś na aktywację kolejnych gb.Ceny kart lokalnych doładowania w Euro jednak Pl karty mają najtaniej tak patrząc oferty.Nie wiem może ktoś coś tańszego na teren UE zna i też podzieli się.? Ogolnie nie wiem gdzie wyląduje z żoną: plan jest lekko ostry wypad z 4ką znajomych + my było by 6 osób w tym 5 kierowców co daje niezłe pole do podróży własnym pojazdem.Znajomi w tamtym roku oblecieli Chorwację , Grecję, Włochy i Francję

W tym roku co będzie myślę się z żoną do tego dokleić ale właśnie jako że moja obecnośc online jest prawie całodobowo potrzebna wyliczam ilosć gb minimalną moją /żony więc ściśle 5gb by stykło.