Witam, tak jak kiedyś już pisałem, po zmianie mojego modelu telefonu, przyszła kolej na mamy. Wczoraj zadzwoniliśmy do Plusa (i uwaga) o dziwo przygotowali dość ciekawą oferte dla stałego klienta

Moja mama jest już w Plusie 6 rok na tym samym numerze i pozostanie przy nim na kolejne dwa, bo ceny telefonów obowiązują z aktualnego cenika promocyjnego dla nowych abonentów. Teryfa to Godziny 40, więc z niej trzeb wybrać jakiś model, cena do 200 zł. Oczywiście mama chciała Nokie, ale przekonałem ją, że jest jeszcze sporo innych ciekawych modeli, choćby Samsung X680, (uparła się na Nokie 6103, ale już ją wycofali), Motorola V3 itd. Nie miałem nigdy możliwości przetestowania niektórych z tych telefonów, dlatego zwracam się do was z prośbą o pomoc w wyborze. Zasadnicza sprawa, że telefon musi być prosty w obsłudze (poprzednio była Nokia 3100), wytrzymały, mało awaryjny, bo starsza nię bedzie miała czasu, żeby latać z nim po serwisach no i najważniejsze, żeby bateria trzymała przyzwoicie (min. 3 dni). Mamie zależy również na aparacie, ale nie ważne jaki, ważne, żeby w ogołe był

Czekam na wasze propozycje poparte konretnymi argumentami.
Cenik telefonów