• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #110910  autor: michcio141
 02 paź 2006, 21:45
Witam, jestem posiadaczem Motki E398 i zastanawiam sie nad kupnem SE W810i. Mozecie mi doradzic czy sie oplaca? Czy dzwiek mp3 bez sluchawek jest lepszy niz w motce i czy radio dziala tylko gdy sa wpiete sluchawki?

#110911  autor: przemek910
 02 paź 2006, 21:48
michcio141 pisze:radio dziala tylko gdy sa wpiete sluchawki?
tak

Poleccam Ci z czytstym sumieniem SE W810i jest naprawdę dużo lepszy od tej Motorolii.
Pochodzi z serii walkman - czyli mnie więcje przeznaczony do wykorzystywania go jako odtw,. mp3

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#110913  autor: michcio141
 02 paź 2006, 21:53
ok, dzieki, a np, jesli mam wpiete sluchawki, to jesli rozumiem, dzialaja one za antene, ale wtedy slychac dziwk tylko prze nie czy przez glosniki tez, jak to bylo w pewnej Noki, nie pamietam jakiej, a i jesze jedno, czy ten SE ma glosniki stereo?

#110916  autor: orB
 02 paź 2006, 22:03
Można słuchać na głośniku gdy podpięte są słuchawki

#110917  autor: przemek910
 02 paź 2006, 22:09
radia możesz słuchać tylko przy podpiętych słuchawkach, możesz wybrac słuchawki lub głośnik, natomiast przy odtwarzaniu mp3 po wypięci sluchawek telefon włacza głosnik. tak m a stereo.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#110925  autor: michcio141
 02 paź 2006, 22:19
dzieki wielkie, teraz juz sie nie zastanawiam i kupie sobie ten telefonik

#110954  autor: Rogal
 03 paź 2006, 00:47
michcio141 pisze:dzieki wielkie, teraz juz sie nie zastanawiam i kupie sobie ten telefonik
No i napewno nie pożałujesz :mrgreen: bo W810i to napewno dobry telefon :wink: