• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #109218  autor: NOWICJUSZ
 26 wrz 2006, 19:28
Witam!

Mam zamiar kupić jeden z tych 3 fonów: v360, v3 albo x680. ktory wybrac?? (2 pierwsze to moto a ostatni samsung :P )

czy oplaca sie kupic je z simlockiem na orange?? mam do kupienia v360 z orange nówke za 479zl - oplaca sie?? czy lepiej uzbierac jeszcze stówke i kupić v3 (bez "i" ). ktory lepszy? co sie bardziej oplaca? moze doradzicie mi jakis podobny z tych telefonow (oprocz CrapEricssona k510 i crap-sagemow :P )

Z góry dzieki za pomoc, pozdrawiam :)

aha... interesuja mnie tylko fony z klapka :P

//poprawnie tutuuj posty!
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, 13:45 przez NOWICJUSZ, łącznie zmieniany 1 raz.

#109219  autor: user_delete1
 26 wrz 2006, 19:30
Jaby wybrał v360 dlatego żę:
-mozna rozbudować pamięć kartami pamięci
-ma odtwarzacz mp3
-w miare dobry aparat cyfrowy
-super design

Jeśli ci pomogłem wcisnij pomógł pod moim postem

#109223  autor: przemek910
 26 wrz 2006, 19:39
Po pierwsze, nazwij temat zgodnie z zasadami: http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=97212#97212

załezy co bys chciał mieć w telefonie. czy potrzebne będą Ci karty pamięci czy też nie...
jak nie to V3, X680 a jak tak to V360 jak wspominał jacenty.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#109271  autor: Osk92
 26 wrz 2006, 21:35
Ludzie co wyście tak na ta V3 się uwzięli to ja nie wiem ale ona nie ma w sumie nic do zaoferowania :| Obie Moto u mnie odpadają, V3 bo nic nie ma a 360 za to, że się psują styki, za OM i za całokształt, choć jest ładna :) (ale to nie wszystko)
Wybrałbym Samsunga pomimo tego że nie ma kart. 28MB powinno wystarczy na dzwonki MP3 i zdjęcia :wink: Poza tym jest na prawdę ładny :)

#109392  autor: NOWICJUSZ
 27 wrz 2006, 12:01
zdecydowalem :mrgreen: biore v360 :mrgreen:

jaka memorke transflash do niego wziasc? sandiska czy kingstona? czy wspolpracuja z nim 512 albo 1024 mb ??? chcialem fonem zastapic odtwarzacz mp3 :oops:

prosze o pomoc :-) pozdrawiam

#109396  autor: orB
 27 wrz 2006, 12:40
Współpracuje każda pojemność każdej firmy.
A tak w ogóle to V360 nówka bez simlocka kosztuje trochę ponad 500 więc nie wiem czy nie lepiej kupić od razu bez simlocka :)

#109435  autor: Charles
 27 wrz 2006, 14:48
Nokia 6103 :-)

#110288  autor: NOWICJUSZ
 30 wrz 2006, 17:52
user_delete1 pisze:Jaby wybrał v360 dlatego żę:
-mozna rozbudować pamięć kartami pamięci
-ma odtwarzacz mp3
-w miare dobry aparat cyfrowy
-super design
ufff... dziś doszedł do mnie v360 :mrgreen: kupiłem nówke z orange (z 22 września) za 450zł :mrgreen: nie formatowana bateria, wszystkie folie...

telefon kozak, full wypas !!! mp3, edge, bluetooth, karty pamięci... naprawde przepięknie odtwarza mp3 !!! polecam !!! kupujcie go i nie patrzcie na żadne CrapEricssony, shit-sagemy i inne Szajsungi !!! Tylko Moto !!!!!!! dokupie sobie do niego 512 mb za 60zł i bedzie pelnowartosciowy odtwarzacz mp3 !!!

prosze wrzucić ten program http://torrenty.org/torrent/31369 !!! do zdejmowania orange menu !! błagam was !! podajcie link do tego proxa !!