Siema, planuje kupić telefon w cenie tak do 600zł, ale to absolutne maksimum. Nie mam zbyt dużych wymagań (tak mi sie wydaje
), musi mieć:
- aparat - taki zeby fotki były w miare, głównie do przeglądania w telefonie
- dzwonki mp3
- pamięc - tak żeby mogła przechować no nie wiem z 50 zdjęć ? jakieś dzwonki i tapety, przypuścmy że po 10, w tym jakieś 5 dzwonków mp3 (całe piosenki
?), no i wiadomo sms-y.
- grupy kontaktów i różne dzwonki dla różnych kontaktów/grup
- no i wyświetlacz jakiś w miare - 262 tys. (chociaż w motce e398 jest 65tys. a uważam że ma zarąbisty ekran).
- coś do komunikacji z kompem i innym telefone (bluetooth?)
Myślałem nad K510i (ale nie wiem jak to bedzie z tymi 28 Mb
), nad sagemem my501x, w którym dość dziwne jest to menu, takie białe ramki, to mi sie nie podoba, no i to że jest chyba tylko w Plusie. Polecacie jakąś nokie o tych parametrach może lub jakiegoś innego tela o podobnych parametrach?
Aha, karte sim mam w Heyah i chciałbym z niej korzystać w nowym telefonie, ściaganie simlocka raczej nie wchodzi w grę, tela prawdopodobnie kupie na allegro (nie używany).

- aparat - taki zeby fotki były w miare, głównie do przeglądania w telefonie
- dzwonki mp3
- pamięc - tak żeby mogła przechować no nie wiem z 50 zdjęć ? jakieś dzwonki i tapety, przypuścmy że po 10, w tym jakieś 5 dzwonków mp3 (całe piosenki

- grupy kontaktów i różne dzwonki dla różnych kontaktów/grup
- no i wyświetlacz jakiś w miare - 262 tys. (chociaż w motce e398 jest 65tys. a uważam że ma zarąbisty ekran).
- coś do komunikacji z kompem i innym telefone (bluetooth?)
Myślałem nad K510i (ale nie wiem jak to bedzie z tymi 28 Mb

Aha, karte sim mam w Heyah i chciałbym z niej korzystać w nowym telefonie, ściaganie simlocka raczej nie wchodzi w grę, tela prawdopodobnie kupie na allegro (nie używany).