hettman dzieki za pomoc, ale mam jeszcze kilka wątpliwości

Tzn. tak, karte kupie, to nie ulaga wątpliwości. Dręczy mnie jednak pytanie, jaka jest różnica w jakości mp3 między K750i a W800/W810i. Z softem nie mam zamiaru majstrować, no chyba że padnie, ewentualnie jakieś aktualizacje zrobie. Na tą chwile jestem jak najbardziej przekonany do tego modelu, cena jednak robi swoje

W800 nie wchodzi raczej w gre (z powodów które podaliście wcześniej) ale już nad W810 bym się zastanwaił, samo to, że nie ma joy'a mnie przekonuje

Co do ceny 6233 to masz racje, lekkie przegięcie, ale trzeba zaznaczyc, że Plus ma jednak najdroższe telefony na rynku, przynajmniej jeżeli chodzi o Nokie (sam nie wiem dlaczego), dlatego gdy usłyszałem, że za SE wołaja tylko 59 zeta, to się troszke "napaliłem" na ten model... No i jest jeszcze opcja, że jak mi nie podejdzie, to sprzedam na allegro, dołoże troszke i kupie jakaś Nokie w granicach 1000 zł
adiq1033 Tobie również dziękuje za pomoc, napisałeś coś odnośnie "pocenia" się rąk... Teraz mi się przypomniało i mam kolejne pytanko. Lubie sobie czesto porozmawiać (nawet do poł godz.) gdy 2 lata temu zakupiłem K500i przy takich rozmowach normalnie pociła się skóra w miejscu, w którym trzymałem telefon (czyli przy tawarzy)... Nie miało to miejsca gdy później kupiłem Nokie 7600... Jak jest z K750i?