• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #106099  autor: snovy
 17 wrz 2006, 16:12
Witam niedawno sprzedalem swoja nokie n70 (byla za duza i nie wykorzystywalem mozliwosci symbiana) teraz stoje przed wyborem nowego telefonu mam na oku motorole v3 lub v3i albo s-e k750i iteraz do was pytanie z tych 2 telefonow ktorego wybrac.Moze macie inne propozycje ?A i czy warto inwestowac w samsunga d900 bardzo mi sie podoba ale jak z jego trwaloscia i jaka firma jest samsung nigdy nie mialem ich telefonu ?Pozdrawiam i prosze o odpowiedz

#106107  autor: RickY
 17 wrz 2006, 16:56
Co wymagassz od telefonu??
i ile kasy chcesz za to dać??
Polecam Nokie 6280 bardzo fajna komórka
Wszystko to co potrzeba jest w niej

Jeśli Ci pomogłem kliknij na ,Pomógł'- koło przycisku 'Profil'
Nie patrzę na ilość postów, tylko na ich jakość!!
Forum pomogło mi, ja pomagam forum.
Wejście Pumby do tematu=całkowity nokaut

#106109  autor: user_delete1
 17 wrz 2006, 16:59
Polecam Motorole V3i

Jeśli ci pomogłem wcisnij pomógł pod moim postem

#106110  autor: subrock
 17 wrz 2006, 17:04
k750- ma radio rds, najlepszy 2mpx aparat w komorce, nieduzy, mp3 gra dobrze.
v3/v3i - dla mnie to wyglada po rozlozeniu jak łopata, dla innych jak podpaska ;) , mp3 ok, aparaty VGA i 1,3mpx - technicznie te telefony to nic nadzwyczajnego.
samsung - telefony sa b. dobre, doskonale wyswietlacze, trwalosc trzyma przyzwoity poziom.

#106111  autor: hettman
 17 wrz 2006, 17:09
ja mam oba(k750i,v3im) a wiesz czemu nie sprzedalem jednego z nich-bo jak je dlugo uzywam,tak nie moge sie zdecydowac bo oba maja"cos" w sobie.napisz na czym ci zalezy a wtedy bedzie mozna cos poradzic. :!: :?:

#106112  autor: rafcyk
 17 wrz 2006, 17:10
Ja ci polece K750i, sam używam od tygodnia i jestem bardzo zadowolony.

#106125  autor: snovy
 17 wrz 2006, 18:25
Hm.. zalezy mi na wygladzie to chyba najwazniejsze mp3 i aparat to sprawa wzgledna bo mam ipoda i dobra cyfrowke. bardzo podoba mi sie ta v3i lecz czytalem wiele opini zarowno negatywnych jaki pozytywnych i juz sam nie wiem co robic.Kto sie spytal ile chce przeznaczyc do 1400 zl.Moze sie ktos jeszcze wypowiedziec na temat tego samsunga bo on podoba mi sie najbardziej,jak sadzicie jak wejdzie do oferty orange czy innej telefoni jego cena spadanie ?Pozdrawiam

P.s nokia 6280 ma symbiana ? i czy mozna na niej nagrywac rozmowe ?

#106131  autor: Kaczy
 17 wrz 2006, 18:56
snovy pisze: P.s nokia 6280 ma symbiana ? i czy mozna na niej nagrywac rozmowe ?
Ta Nokia nie ma symbiana :)

...::: Made for loneliness :::...

#106132  autor: lookass
 17 wrz 2006, 18:56
snovy pisze:Hm.. zalezy mi na wygladzie to chyba najwazniejsze mp3 i aparat to sprawa wzgledna bo mam ipoda i dobra cyfrowke. bardzo podoba mi sie ta v3i lecz czytalem wiele opini zarowno negatywnych jaki pozytywnych i juz sam nie wiem co robic.Kto sie spytal ile chce przeznaczyc do 1400 zl.Moze sie ktos jeszcze wypowiedziec na temat tego samsunga bo on podoba mi sie najbardziej,jak sadzicie jak wejdzie do oferty orange czy innej telefoni jego cena spadanie ?Pozdrawiam

P.s nokia 6280 ma symbiana ? i czy mozna na niej nagrywac rozmowe ?
6280 nie ma symbiana i mozna nagrywac rozmowy jezeli masz ipoda i cyfre a zalezy Ci na wygladzie to bierz v3i :)

#106134  autor: snovy
 17 wrz 2006, 19:08
A moze maktos samsunga d900 i moze sie wypowiedziec na jego temat ?

#106145  autor: Bartosz
 17 wrz 2006, 19:58
jeżeli zależy Ci na wyglądzie to decyzja powinna być bardzo prosta - LG KG800 Chocolate - naprawde robi wrażenie!!! :mrgreen: w końcu został telefonem roku jeżeli chodzi o designe :mrgreen:

#106180  autor: sopek44
 17 wrz 2006, 21:03
ja bym polecił samsunga d900 , ma aparat 3,2mpix ,256tys. kolorów i jeżeli patrzeć by na wygląd to jest najładniejszy :wink:

#106190  autor: hettman
 17 wrz 2006, 21:37
jak masz kase na d900, to lepiej wez se k800i- ma dodatkowo radio, kamerke do wideorozmow (d 900 chyba nie jest umts), robi lepsze zdjecia a to co Ci zostanie to starczy na karte pamieci...

#106233  autor: snovy
 17 wrz 2006, 23:32
Myslalem nad k800i ale strasznie mi sie nie podoba uciekam od cegielek typu n70 :P a on z wygladu wyglada jak nastepna cegla.Kupie chyba tego samsunga bo straszni mi sie podoba znow k750i jest bardzo popularny i wiele osob go ma co tez mi do konca nie odpowiada.Pozdrawiam moze macie jeszcze jakies sugestie

#106244  autor: hettman
 18 wrz 2006, 00:19
a byłbyś zadowolony z k800i bo to taki k 750i razy 2 choc fakt ze ciezki jest(ale znosny), ale jest maszynka-troche zabawka ale ja np.symbiana nie potrzebuje a mp3-aparat-filmiki-gry3g z multiplayem sa na najwyzszym poziomie wiec jak Ci zalezy na takich funkcjach to k800 wymiata.

re

#106250  autor: provocatorka
 18 wrz 2006, 00:44
Hmm ta kwota do 1400zł daje już duży wybór.
Możesz mieć za nią spokojnie SE K750i oraz dużą kartę pamięci, ma wszystkie funkcje.Jeśli jednak ma go już zbyt dużo ludzi pomyśl nad K800i - ten ma już full bajerów nawet z serii Walkman - czy jest on cegłowaty, najlepiej weź w rękę i sam oceń.
Nokia - 6280 bardzo fajna, za te pieniążki również możesz mieć 6233 chociaż ja jej za tyle nie kupiłabym (moja subiektywna opinia).
Moto - V3i oraz V3x to już inne modele niż poczciwa V3. Mają one to coś w sobie ale jak dla mnie bateria oraz ich szerokość ( nie leżą zbyt fajnie w dłoni ) powodują, że nie kupię ich raczej nigdy. Ale cóż może jednak ten aparat 1,3Mpix będzie już lepszy w nowszej V3i.
Jeśli chcesz się wyróżniać ( a do robienia zdjęć masz aparat cyfr. ) to polecam 3 modele - raczej mało osób je posiada :-D
1) Nokia 7260
2) Nokia 7360
3) LG Chocolate
Pozdrawiam :smt006

#107242  autor: yo!
 21 wrz 2006, 02:08
ten Samsung to ładna bestia.

przychylam się do opini o n6280.

a jeśli zdecydowanie nie chcesz nokii to raczej motkę niż SE. Trzeba oddać Motoroli że seria v3 jest ładna i dobrze leży w dłoni

fear ends
when yo! comes