Użytkownik
Ranga
Obserwator
body pisze:Nokia N70
Ma wszystko to co chcesz miec. I telefon ma radio. Dobry aparat i symbiana.
Pozdr
Ale osoba, która stworzyła topic wymaga dobrej baterii, a jednak N6230(i) jej nie mapatark pisze:Nokia 6230i lub bez "i", ma to wszystko, Kiedyś miałem 6230 jako modem do iPlusa, działało świetnie. (6230 jest tańsza od wersji z i, ale ma wszystkie wymagane funkcje.)
Jak się dużo korzysta z EDGE, każdy telefon trzeba ładować codziennie! N6230 ma gorszy wyświetlacz i tam chyba dłużej trzyma bateria niż w wersji z "i".ywis pisze:Ale osoba, która stworzyła topic wymaga dobrej baterii, a jednak N6230(i) jej nie mapatark pisze:Nokia 6230i lub bez "i", ma to wszystko, Kiedyś miałem 6230 jako modem do iPlusa, działało świetnie. (6230 jest tańsza od wersji z i, ale ma wszystkie wymagane funkcje.)
Tu już nie tyle chodzi o korzystanie z EDGE, co w ogóle o korzystanie z telefonupatark pisze:Jak się dużo korzysta z EDGE, każdy telefon trzeba ładować codziennie! N6230 ma gorszy wyświetlacz i tam chyba dłużej trzyma bateria niż w wersji z "i".ywis pisze:Ale osoba, która stworzyła topic wymaga dobrej baterii, a jednak N6230(i) jej nie mapatark pisze:Nokia 6230i lub bez "i", ma to wszystko, Kiedyś miałem 6230 jako modem do iPlusa, działało świetnie. (6230 jest tańsza od wersji z i, ale ma wszystkie wymagane funkcje.)
z tą baterią jest tak:Ale osoba, która stworzyła topic wymaga dobrej baterii, a jednak N6230(i) jej nie ma