Jaki telefon wybrać??
Nokia 6020
Siemens C75
Motorola L6
Nokia 6020
Siemens C75
Motorola L6
Ty chyba nigdy nie miąłeś kontaktu z tą nokia!!adrian.exe pisze:no a w n6020 podczerwień nie działa z każdym telefonem.
Z c75 może i połączy,ale to nie znaczy,że połączy ze wszystkimi telefonami!Ty chyba nigdy nie miąłeś kontaktu z tą nokia!!
Moja przyjaciółka go ma i normalnie IrDA normalnie łączy się z moim telefonem.
Wszystko da się wysłać od obrazka po dzwonek...
Jakoś z 7650, 6600, drugą 6020, k700 się bez problemu łączy...Z p910 też..adrian.exe pisze:Z c75 może i połączy,ale to nie znaczy,że połączy ze wszystkimi telefonami!Ty chyba nigdy nie miąłeś kontaktu z tą nokia!!
6020 nie ma tak idealnej podczerwieni...
jak wszyscy wiedza o kogo chodziuśmiechnięty;* pisze:Chyba już adrian.exe powiedział, że nie życzy sobie, aby mówiono na niego śledź, zgadza się![]()
![]()
![]()
wyszlo, ze Ty nie miales c75 w rece, bo on nie ma btkamil1221 pisze:Wiesz kumpel na tego Siemensa - po 2 miesiącach już oddawał do serwisu - przyczyna soft się wiesza.
Po tygodniu mu odesłali - zacząłem coś mu przesyłać Bluetoothem, bo ani tapet, ani dzwonków normalny.
Bluetooth jak był wolny w jego telefonie tak zostało.
Przesyłam, a tu naraz na moim telefonie komunikat ze się wysłało... Jego Siemens nadal coś odbiera - nie da się anulować.
Trzeba było wyciągnąć baterie.
Przed serwisem na przykład jak ktoś puścił mu ultra małego bita telefon nie wiedział, co zrobić - osoba, która dzwoniła już dawno się rozłączyła a telefon dopiero zaczynał dzwonić.
Ty chyba nigdy nie miąłeś kontaktu z tą nokia!!adrian.exe pisze:no a w n6020 podczerwień nie działa z każdym telefonem.![]()
Siemens C65 też łączy się normalnie z tym telefonem...