Witam.Zastanawiałem się ostatnio nad sprzedażą mojej nokii 6630.Nie przecze,że telefon jest zły...jest gites,ale potrzebuje kasy.Muszę wymienić sobie sprzęt w kompie,miał mi to zasponsorować ojciec,lecz środki są potrzebne na inny cel mojego taty.Nie wiem tylko,czy sprzedawać tą nokie,czy też antene,jeszcze jak miałem radiowy Internet.Nie wiecie może ile taka antena jest warta? Ja się na tym wogóle nie znam,więc proszę was o pomoc.Nie mam opisu tej anteny,najwyżej jutro zamieszcze w tym temacie foty,edytując post.Gdybym korzystnie sprzedał antene,telefonu nie musiałbym sprzedawać...mógłbym go wymienić na inny model Raz jeszcze mówie,że telefon mi się nie znudził,poprostu chcę mieć coś mniejszego w kieszeni Zastanawiałem się szczególnie nad zamianą telefonu,ewentualnie z małą dopłatą...tylko nie wiem na co się zdecydować.Z jednej strony dobrze by było mieć telefon fukcjonalny z MP3,złączem,aparatem...ale jest też drugie rozwiązanie,czyli dużo tańszy telefon,a sprzedaż nokii.Z telefonów niższej półki(takich do 50zł)nawet podoba mi się Samsung R200s,może wy mi coś zaproponujecie?
Od telefonu dużo nie wymagam...cena od 1 do 50 ,lub 100zł(najlepiej jak najtaniej).Najlepiej,aby telefon wyróżniał się od swoich rodowych braci,jak np. ten siemens sl45i.Telefon musi być jak najtańszy i jak najbardziej funkcjonalny.
Więc teraz w skrócie.
1)Proszę was o przedstawienie mi telefonów do ewentualnej zamiany 6630 na inny telefon,bez dopłaty,a jeżeli już to max. 100zł.
2)Przedstawcie mi ciekawe,proste i nieawaryjne jak najtansze telefony od 1 do 50,100zł maxymalnie.
3)Jutro postaram się umieścić zdjęcie tej całej anteny,bo teraz jest troszkę ciemno i raczej jej na strychu nie znajde,gdyż nie mam tam żarówki(spaliła się ostatnio).Może wy mi coś powiecie na temat tej anteny...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Powyżej przedstawiłem was treść mojego poprzedniego tematu...wszystko dobrze napisałem,a wy sobie coś zmyślacie i koniec

Jest tak:
Jeśli uda mi się korzystnie sprzedać antene od radiowego Internetu,to nie będę musiał sprzedawać telefonu,aby ulepszyć sobie kompa.Gdyby mi się nie udało sprzedać dobrze tej anteny muszę się poważnie zastanowić na wymianą telefonu na jakiś starszy,mniej funkcjonalny od 6630 i przedewszystkim tańszy.Kiedy nie będę miał nokii(sprzedam ją) muszę mieć jakiś telefon,a że muszę wymienić kilka części w kompie to telefon musi być tani od 1 do 50,ewentualnie 100zł(NIE WIĘCEJ!).
Teraz dodam coś od siebie:
Telefon może być z klapką,ale trwałą!SonyEryk T68i...hmmm...256 kolorów nie robi na mnie wrażenia,ale cóż sam chciałem mieć tani telefon

T68 odpada,ze względu na joystic,którego bardzo nie lubie.Sagem też odpada...potrzebuje telefonu z dobrym wyświetlaczem za taką cene.Słyszałem,że Samsung robi (podobno) dobre wyświetlacze w swoich telefonach,lecz nie wiem,czy to prawda...ze Samsungów to przypomina mi się tylko model C100,wkońcu nie jest taki zły,jest lekki,ma 65 tys kolorów...model X100 byłby dobrym wyborem,ale niestety nie posiada IrDy,czy BT...hmmm...zastanowie się jeszcze nad nim
Tu mam przykładową aukcje telefonu,niestety jest on uszkodzony. W telefonie boję się właśnie tego,co wymienił sprzedawca...
Telefon uzywalem przez okolo 6 miesiecy. I potym czasie pewnego dnia zgasł wyświetlacz i już się nie zapalił.
Czekam na kolejne wasze propozycje,przypominam,że od telefonu wymagam również bezawaryjności i dobrej baterii.Myślę,że już wyjaśniełem niektórym,o co mi chodziło w moim poprzednim poście
[ Dodano: 2006-06-26, 07:53 ]
Hmmm...może zdecyduje się na coś
takiego