Witam jestem tu nowy i mam do was pytanie bo chce sobie kupic jakiś fajny telefon do max 550zl chyba na allegro ale jeszcze nie wiem do konca. Chciałbym zeby miał on jakiś dobry w miare aparat , mp3 no i obowiązkowo karte pamięci. Zastanawiam sie nad takimi modelami jak :
- motorola : e1000, e1 , e770v,
- samsung x700,
- sagem my-x8,
- siemens sx1.
Apropo Noki to nie wiem czy kupie jakąs fajną do tej ceny a pozatym nie wiem nawet czy niektóre z tych co wymieniłem bede w stanie kupic do 550zeta. Może wy coś jeszcze jestescie w stanie mi polecić, czego nie wymieniłem ... acha jeszcze chciałem powiedziec ze obecnie najbardziej skłaniam sie przy motce e770v co o niej sądzicie czy to dobry telefon. Z góry dzieki za porady

- motorola : e1000, e1 , e770v,
- samsung x700,
- sagem my-x8,
- siemens sx1.
Apropo Noki to nie wiem czy kupie jakąs fajną do tej ceny a pozatym nie wiem nawet czy niektóre z tych co wymieniłem bede w stanie kupic do 550zeta. Może wy coś jeszcze jestescie w stanie mi polecić, czego nie wymieniłem ... acha jeszcze chciałem powiedziec ze obecnie najbardziej skłaniam sie przy motce e770v co o niej sądzicie czy to dobry telefon. Z góry dzieki za porady