Kolego mówiłem Ci już,że jak nie masz nic sensownego do napisania to nic nie pisz,bo kolejne nabijanie licznika skończy się ostrzeżeniem nie dość,że piszesz propozycje innych,to jeszcze sam żadnych konkretów nie piszesz w zasadzie powinieneś już teraz mieć pierwsze ostrzeżenie,ale daję Ci ostatnią szansę Drugie forumowe ostrzeżenie!!
Człowieku rozśmieszasz mnie...
"Zastanów się zanim coś napiszesz..."
Zobacz lepiej,jak inni użytkownicy nabijają sobie posty...np. taki ywis(bez obrazy):
ywis napisał/a:
n80 bezapelacyjnie.
Ja bym brał tylko N6310i, mała nie jest, to fakt, ale telefon bardzo dobry
Zobacz jeszcze jakie inne głupoty piszą inni userzy forum i jakoś ich nie upominasz(nie mówię tu o tym co napisałem powyżej).A poza tym dobrze napisał:
"ponieważ z klapką to by już była przesada(mówię o wielkości telefonu ) ,lub jakaś starsza motorola"
Widziałeś kiedyś na oczy 6310i ?! A wiesz jaka była by wielka,gdyby dołożyli do tego klapkę?! Chyba nie
Autor tematu napisał:
chcem mieć solidny, dość ładny (nie ceglasty) i najlepiej z klapką (ewentualnie bez, ale z usadnieniem)
...jakąś starsza motorola
Z motoroli do wyboru ma np. model c550,c650c,v300(ma kilka bajerów,ale podaje ją jako przszykład) Wystarczy porozglądać się na allegro.pl:
Używane motorole,cena 1-300zł(opcja "kup teraz"
Nowe Motorole,ceny od 1zł do 300zł
Więc nie mów,że bezsensownie nabijam sobie posty!Zastanów się,po co miałbym na siłe sobie je nabijać? Dostanę za to jakąś nagrode?! Pieniądze,samochód,telewizor,telefon,odpowiedź brzmi...
NIE!
kameT sorry,że napisałem trochę o naszej kłótni,którą
rozpoczął Przemek,ale musiałem wyjaśnić to i owo.Z tanich telefonów,jeśli mówimy o jakiejś Motoroli to może
c139 ? Jest mała,nie ma takich znowu bajerów,ładna...dobrym wyborem byłby też
LG B2050.Telefon jest lekki,ma wygodne klawisze,strzałki,zamiast joy'a,polifonia 40tonowa,jest cienki i elegancki.Na kandydatów mam jeszcze:
Nokia 2600
Siemens ax72
SonyEricsson J210i
Nokia 3100
Nokia 3510i
Wcześniej wspomniana Nokia 6610i
SonyEryk T68i
Siemens c60
Telefony tanie i ładne.Niektóre aukcje kończą się za kilka minut,adresy podałem po to,aby było wiadome ile dany telefon kosztuje.
@Przemek,jeżeli Cię obraziłem to
przepraszam.Zakończmy nic nie znaczącą dla nas obu kłótnię.Pozdrawiam.