• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #76837  autor: Apage_2005
 29 maja 2006, 00:22
witam.
na początku czerwca wymieniam aparat w PLUSIE...
chciałem go dla żony przeznaczyć bo ja i tak nie mógłbym się rozstać z 6310i..
kobitka chciałaby co z klapką więc muszę jej co znaleźć...
please...pomóżcie !!! o jakie aparaty pytać agenta?????
chyliłem się ku motorolce,lub samsungowi..może LG......bo nokia klapek raczej chyba super nie ma dla kobiet...
miałem jakoś czas V360....całkiem OK......ewentualnie z podobnymi parametrami i klapką co jest teraz lepsze na rynku???
pomocy!!!

#76838  autor: tombzd74
 29 maja 2006, 00:24
Byl niedawno na forum podobny temat :))
 #76840  autor: Cubus1981
 29 maja 2006, 00:48
Apage_2005 pisze:witam.
na początku czerwca wymieniam aparat w PLUSIE...
chciałem go dla żony przeznaczyć bo ja i tak nie mógłbym się rozstać z 6310i..
kobitka chciałaby co z klapką więc muszę jej co znaleźć...
please...pomóżcie !!! o jakie aparaty pytać agenta?????
chyliłem się ku motorolce,lub samsungowi..może LG......bo nokia klapek raczej chyba super nie ma dla kobiet...
miałem jakoś czas V360....całkiem OK......ewentualnie z podobnymi parametrami i klapką co jest teraz lepsze na rynku???
pomocy!!!
Jak dla kobitki to v3 polecam.

Sprecyzuj jaki przedział cenowy cie interesuje i jakie rachunki miesięcznie generuj twoja kobita. ;-)

7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG

#76874  autor: deejay
 29 maja 2006, 14:16
jeżeli chcesz naprawde uszczesliwic swoja kobiete to jedyny sluszny wybór dla niej to Samsung E530 - bedzie szczesliwa :)

pozdrawiam

#76877  autor: l3p
 29 maja 2006, 14:24
A cena nie gra roli? przy wymianie? Jesli tak to V3 :D
A jesli cos z tanszych to moze te nowe LG co sa wlasnie w Plusie.

#76897  autor: User Telepolis
 29 maja 2006, 16:30
Jeśli chodzi o jakieś telefony z plusa to:
:arrow: Samsung X480-->bardzo fajny telefon,a do tego ponoć wytrzymały ;-)
:arrow: Samsung e530-->minusem jest prak podczerwieni,ale może on się nie przyda...dla twojej kobiety.
:arrow: ...x200-->prosty telefon,ale troszkę za duży,przynajmniej wg mnie,widziałem go w kościele,jak zadzwonił jednej lasce,telefon na całą głowę :|
:arrow: Samsung X640-->mało funkcji,ale ładny

Z tańszych telefonów to LG KG220 Butterfly...
Gdybyś kupował na allegro,albo w komisie to oczywiście Motorola V3,lub L6.

#76904  autor: szczeka
 29 maja 2006, 16:46
x200 jest malutki, moze Ci sie cos pomylilo..

e530 to super telefon, jak dla kobiety, nie tam jakies v3 ;)

albo samsung e300.

#77018  autor: Apage_2005
 30 maja 2006, 01:22
ok...dzięki....
tak myślałem....okroiliście mój zakres do wyboru pomiędzy V3 a E530......wasze opinie potwierdziły moje wcześniejsze rozważania...więc dzięki za pomoc..nikt nie wspomina o V360 więc chyba jednak ze względu na kształt i parametry skłonię się ku E530..bo V3 ciut za duża do małych kobiecych torebek..:)
dzięki za pomoc....o chyba że za E530 za dużo PLUS zawoła...

#77050  autor: deejay
 30 maja 2006, 14:31
E530 napewno tani nie bedzie ale jest wart swej ceny a V3 nawet mu do kostek nie sięga :)

pozdr

#77175  autor: uśmiechnięty
 31 maja 2006, 08:51
Jeśli miałbym kupować kobiecie telefon, wątpliwości co do wyboru żadnych bym nie miał!

Samsung E530

Dlaczego? To jest naprawdę najlepszy telefon dla kobiety. Poza typowymi bajeramy typu dobry aparat (1 Megapiksel), mp3, ekran 262 000 kol., video, dobra pamięć (89.00 mb), lampa błyskowa ma dużo innych funkcji, które kobietę zawieść nie mogą: przelicznik kalorii, biorytm, listy zakupów, dobieranie perfum... wspaniałe, prawda? Do tego te duże klawisze, jak kobieta ma długie paznokcie! Dosłownie jak dla niej, to ideał! Piękne są te w odcieniach różu/fioletu/błękitu/bordo. Z resztą jeśli o kolory, jest ich kupę! W zestawie znajduje się także pod kolor telefonu piękny pasek na rękę i pokrowiec! Wszystko identyczne! Można już znaleść go na allegro za 750zł. nóweczkę! Może to mało nie jest, ale naprawdę warto! Polecam! :wink:

[ Dodano: 2006-05-31, 08:53 ]
W Plusie znajdziesz na pewno taniej, z racji tego, że to abonamencik :)
 #78231  autor: lennox
 06 cze 2006, 01:20
moja zona stwierdzila ze zrobilem jej krzywde pokazujac jej samsunga 530.wiekszosc zon moich przyjaciol i znajomych babeczek tez sie tym fonem zachwycala.wiec rzeczywiscie dobra rada od forumowiczow to wybor 530.moja zona dostanie go na urodziny :) najgorsze jest to ze pierwszy raz wie co dostanie na urodziny :( tylko zobacz koniecznie ktory kolor bedzie sie jej bardziej podobal :D

#78391  autor: uśmiechnięty
 06 cze 2006, 22:35
Bardzo dobry wybór, cieszę się, że NAS posłuchałeś i na pewno żałować tego nie będziesz ;)