• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #74766  autor: digitmaze
 20 maja 2006, 11:29
Za rok kończy się umowa z orange.Planowane jest podpisanie umowy w erze przy opcjach 70,95,lub 140zł.Uplanowałem sobie to w ten sposób,że teraz wybiorę sobie jakiś telefon komórkowy,a za rok akurat troszkę stanieje i kupie go po niższej cenie(chociaż te 100,200zł).
Najmilej widziane są nokie ze złączem kart pamięci,Irdą i BT ,MP3,ewentualnie aparat i symbian.Patrząc na PROMOCYJNE CENY TELEFONÓW DLA TARYFY ERA NOWY KOMFORT zastanawiałem się nad:
Nokia:
:arrow: 6230i-bardzo ładny telefonix i funkcjonalny,jedynym minusem jest brak symbiana,ale jakoś mi to nie robi większej różnicy.
:arrow: 6680-symbian,aparat "śreniak",telefon już dawno wyszedł,więc myśle,że stanieje po roku jeszcze troszkę
Motorola:
:arrow: V3i-Brak Irda =-/ uboga polifonia 24tonowa,dobry aparat z x8 zoom'em
Samsung:
:arrow: D600E-niezła rozdzielczośc,aparat b.dorby,oglądanie filmów na pełnym ekranie
SonyEricsson:
:arrow: W800i-aparat,MP3
:arrow: P910i-symbian,ładna rozdzielczośc,niestety słaby aparat,tylko VGA

Telefonów może jeszcze przybyć w tym roku do ery,jak np. nokia 6233,która jest następcą rewelacyjnej 6230i.Tak samo może się ukaże e70,w której podoba mi się perffect rozdzielczość przy 256k kol.,aparat,symbian 9 i pełna rozkładana klawiatura.Nie mogę się doczekać tego modelu.Interesująco zapowiada sie też nokia e60 z 16 mln kolorów :twisted:
Możecie mi poradzić,który z w/w phonów będzie najlepszy? Czekam na odpowiedzi.Może przedstawicie mi jakieś inne modele,godne zainteresowania.
pozdro.

#74775  autor: szczeka
 20 maja 2006, 11:54
ja bym raczej nie wybieral telefonu z rocznym wyprzedzeniem.

ale jak juz sie uparles to napisz, czego doladniej oczekujesz. bo te warunki to wiekszosc nowych telefonow spelnia.

#74776  autor: Kaczy
 20 maja 2006, 11:58
Taka dyskusja nie ma sensu.
Nikt z nas nie jest w stanie przewidzieć co będzie się działo za rok.

Z takimi pytaniami zapraszamy do wróżki. Zamykam bezsensowny temat.

...::: Made for loneliness :::...