• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #70845  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 15:56
No wiec po ostatnim temacie uswiadomiliscie mi ze warto zainwestowac w Siemens'a SX 1
Ostatnio zauwazyłem Motorole e770v.Zastanawiam sie czy jezeli nie ma symbiana to mimo to bedzie lepsza badz gorsza od SX 1. Wydaje mi sie,iz motka robi zdjecia duzo lepiej niz siemes,jednak nie wiem czy jej zaufac...mozecie mi cos poradzic?
Ceny zbytnio sie od siebie nie roznia(na allego) jednak kupujac w komisie moga byc troszke wieksze niz ze sklepów internetowych :| Czekam na odpowiedzi.Dzięks za głos'a

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70855  autor: Dragon
 30 kwie 2006, 16:27
SX1 jest klockowaty i to jego wada oprocz tego jest spoko, raczej lepszy niz Motka

#70858  autor: Benkok
 30 kwie 2006, 16:49
Za sx-em przemawia symbian, ale motka jest nowsza. Ma 3g. kórego i tak byś pewnie nie używał. Ja bym wybral sx-a. Wkońcu sam go mam i dobże mi się sprawuje, chociaż w tej motce też jest coś ciekawego, ale i tam siemens lepszy :D

#70860  autor: Orange
 30 kwie 2006, 16:57
SX1 to troszke cegłofon :( lepszym wyborem bedzie E770v , teraz w polsce rozwija się technologia 3G więc to inwestycja która się opłaca. A symbian to nie wszystko. W dodatku ver. 6.1 :/

together we can do more

#70862  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 17:06
Wg mnie motorola nie to ze jest nowsza ale ma jeszcze kilka 9chyba) nowszych i lepszych funkcji.No ma jeszcze klawisze na odpowiednim miejscu :wink:
Tu sie zaczyna moj dylemat...nigdy sie nie bawilem i nie uzywalem telefonu z symianem,nie wiem czy mi sie to spodoba...motorolka tez sie jeszcze nie bawilem,wiec nie wiem na co w niej uwazac.Ceny sie chyba az tak strasznie nie roznia,no poprostu nie wiem jakiego wybrac.Pomozcie plisss...
e770v-allegro
SX1-allegro
A tu cos z zupelnie innej beczki:xxx
sklep z nowkami telefonixami :P

Czat na telepolis.pl

#70865  autor: orB
 30 kwie 2006, 17:07
Jak miałeś kontakt z symbianem i Ci się spodobał bierz sx1. Symbian i radio to praktycznie jedyne czym przewyższa motke. Sx-a bym nie brał, to juz zabytek..

#70870  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 17:16
Biore to pod uwage...orB ty kupowałeś na allegro e770v czyz nie?
Jezeli masz tego phona opisz mi go,jak sie nim stuka smsy,jakiej jakosci sa MP3,czy cos trzeszczy w glosniku przy rozmowach,czy gubi zasieg i takie podobne oks?
Czekam na odpowiedz

Czat na telepolis.pl

#70877  autor: orB
 30 kwie 2006, 18:01
mp3 w głośniku grają czysto, lepiej niż w c975 czy k700. Co do pisania smsów to nie mam zadnych uwag, pozycz od kogos e398 i zobacz. Najbardziej mnie zaskoczyło że można w niej upakować do ok 600sms :mrgreen: nie wiem ile dokładnie bo jeszcze nie zapełniłem. Nie gubi zasiegu, w koncu jest nowy. Długo nie wiedziałem co kupić, ale myślę że to był najlepszy wybór ;-)

#70965  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 22:50
No ale mam dylemat,poprostu nie wiem co kupic :?

[ Dodano: 2006-05-01, 07:22 ]
Kiedy ja kupujac telefon chciałem go miec na przynajmniej 2 lata :P Nie wiem czy takiego znajde,ale...chcialem sie jeszcze zapytać Cie urzytkowniku e770v(orB) czy telefon jest szybki,czy ma zwiechy,czy mógłbys mi w nim wszystko az tak dobrze przedstawic,bym bezproblemowo go kupil ?
Czekam na odpowiedzi wraz z informacjami...

[ Dodano: 2006-05-01, 13:07 ]
A tak do tematu jeszcze czy e770v ma TrÓJwYmiaRoWE gry ?

Czat na telepolis.pl