szczeka,nie ma zamiaru sie z toba kłocic.Jezeli z tego nie wyrosłeś to najwyższy czas! Nie mam zamiaru nikogo obrazac a z ta nokia 6230i to jak najbardziej...chłopaczek moze ja sobie (przy wielkim szczesciu) wylicytowac na allegro.pl za taka cene.Widziałem kiedyś aukcje zakonczona na ten telefon za UWAGA 380zeta i był w 100% nowy.Jezeli nie ma on zaufania niech poczeka z telefonem,teraz wszystko bedzie taniec.Zaczekasz sobie chłopcze do jakiejs nowej promocji,albo gdy przyjdzie nowy operator sieci komórkowej i wybierzesz sobie dla siebie interesujaca oferte.Moze bedziesz miał znajomego,który bedzie miał na sprzedaż N6230i w duzo nizszej cenie niz na allegro,komisie ,czy na giełdzie,gdzie zreszta lepiej nie kupowac,gdyz telefony sa kradzione.Jezeli masz zdolnosci do naprawiania telefonów mozesz sobie kupic jakiegos uszkodzonego(na własna odpowiedzialonść).O na przykład:
http://www.allegro.pl/search.php?string ... &country=1
Ma telefony wystawione na licytacje...a karte zawsze mozesz sobie dokupić.Zbliżaja sie wakacje,wiec wes pochodz po osiedlu/wsi na którym/której mieszkasz i popytaj sasiadów czy nie maja dla Cienie jakiegos zajecie.To tyle co miałem do powiedzenia,sorrks za tak dłygiego posta,ale poprosty jak sie juz rozpisałem to przestac nie mogłem.

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>
Telepolis na IRC'u(...)