Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Era
Witaj !Nusia pisze:Cześć
Otóż w tym tygodniu mam iśc do salonu Ery wziąść jakiś telefonik. Zastanawiam sie między tymi wymienionymi w temacie. Nokia 1600 ma wiecej pamieci, niby nie ma wpau ani gprs, ale po co to komu skoro można wgrywac pliki przez kabelek. Ale ona z kolei ma maly wyświetlacz, Eryk większy, z tym, ze mimo ze eryk ma wap i irde ma mało pamięci. Głownie chce telefon do dzownienia i smsowania.
Powiedzcie mi czy oplaca sie wziaśc Nokie za 1 zł albo SE za 39 zł w Era fun? Czy lepiej kupić telefon na allegro? ( chociaż według mnie na jedno wychodz, i w pre paid i w Erze fun tzreba doladowywac chociaż raz w miesiącu konto, bo inaczej niekwyorzystane pieniądze po utracie ważności konta przepadają)
Co radzicie?
nie wiem, jak w j210i, ale ogolnie joye w SE sa dosc awaryjne.Nusia pisze:dzięki serdeczne za wszystkie odpowiedzi
a do użtywkoników telefonu Se mam jeszcze pytanie - co z joyem? tnie się, łatwo psuje?
A czemu ma nie wytrzymac??Nusia pisze:a jak prawidłowo zformatować baterię w tym telefonie? słyszałam różne opcje. i czy bateryjka wyciągnie 2 lata?:>
Zrobię wielkiego OT.Herring_Pl888 pisze:Niestety mylilem sie teraz poluje na uszkodzonego Sonego Ericssona K750i
Zeby mial tylko aparat uszkodzony bo tylko on mi jest zbedny w tym phonie![]()