I własnie ja tez stoje przed takim wyborem i sklaniam sie ku wyborowi dodatkowego pakietu minut a telefon kupilbym we wlasnym zakresie. Tylko nie wiem jaki. Obecnie mam T68i - sporo funkcji (jak na model w tym wieku), bardzo dlugo trzyma bateria ale soft wariuje (flashowany byl kilka razy i dalej sie zacina, wiesza, glupieje) i jest powolny. Potrzebuje aparatu z duza pamiecia laczacy w sobie funkcje organizera, mogacy sprawnie wymieniac dane z kompem, wyposarzony w aparat. Dobrze by bylo gdyby odtwarzal mp3 Zastanawialem sie nad telefonami 3G. Patrzylem na NECa e616v i Motorole A925. O NECu naczytalem sie ze ma sporo niedociagniec (internet nie dziala w Erze, utrudnienia w przesylaniu danych, brak powiadomien SMS, Bluetooth dziala tylko z HF - dziwne

) a w Motoroli odstrasza troche bardzo krotki czas czuwania (choc przy takim telefonie nie powinno to dziwic - rekompensuje to poniekad druga bateria) oraz jak we wszystkich Motorolach podobno glupawe menu. Zacheca za to mozliwosc wgrywania arkuszy, rozbudowany scheduler i cala masa innych funkcji z dotykowym ekranem i obsluga rysikiem. Jestem w kropce. Co radzicie?
Chance favours the prepared mind.