• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #62145  autor: jaca87
 20 mar 2006, 14:39
Co waszym zdaniem jest najlepsze V3i , nokia 6230i czy Se D750i ?

#62147  autor: zol82
 20 mar 2006, 14:43
Ja bym się opowiedział za SE D750i - najlepszy aparat, karty pamięci do 2gb ( 64mb w zestawie), świetny odtwarzacz mp3, radio z rds, irda BT, wyświetlacz 262tys.
Ma wszystko prócz edge. Pozostałym modelom coś brakuje z w/w rzeczy

#62152  autor: orB
 20 mar 2006, 15:17
Hmm... ja bym brał albo D750i albo V3i. Nokia wydaje się być najgorsza z podanych.
D750i jest najlepszym z tych co wymieniłeś, ale V3i też nie jest zła, ale... Na 6 Motoroli które miałem żadna się nie zepsuła, a na 3 Sony Ericssony które miałem wszystkie się psuły nawet po kilka razy :? Nie wiem co bym wziął. I z SE i Motoroli byłbym bardzo zadowolony, ale Nokii bym nie wziął na pewno :)

#62161  autor: szczeka
 20 mar 2006, 15:53
jezeli zalezy Ci na prostocie telefonu to 6230i bedzie dobrym rozwiazaniem- intuicyjne menu, maly fizycznie, spory pixelowo, wyrazny wyswietlacz, mmc do 2gb, szybko chodzi, nie muli sie...
motka sie nie bawilem, wiec sie nie wypowiem, natomiast jesli chodzi o d750i to bawilem sie w800i, a to w sumie to samo ;) telefon jak najbardziej ok, aparat sporo lepszy niz w nokii, ladne menu, b.dobre mp3, ladnie wygladajace radyjko... :) ja bym bral raczej SE

#62175  autor: jaca87
 20 mar 2006, 16:26
W gre jeszcze wchodzi Samsung D600

#62181  autor: ywis
 20 mar 2006, 16:44
Ze względu na to iż posiadam jeden z wymienionych przez Ciebie wyżej modeli, to polece Ci N6230i. Jest zgrabna, ładny design (chociaż ja wole poprzedniczke, bez "i"), wyświetlacz wyraźny, mp3 stereo, obsługa kart do 2GB, nie zacina się, nie gubi zasięgu. Jest to naprawdę stylkowy telefon dla kogoś z klasą. Jedyne za co bym odradził ten telefon, to bateria która trzyma 2 dni, to jest maks. Mi w obecnej chwili trzyma 8-12h (dziennie pisze ponad 100 sms i trochę dzwonie).

#62211  autor: Dragon
 20 mar 2006, 19:15
kazdy telefon jest przeznaczony dal innej grupy wiec mussiz sie po prsotu opowiedziec na czym ci zalezy
SE- telefon ogolnie dobry z rozwinietymi funkcjami
Nokia- maly (w porownaniu do reszty) telefon sluzacy najlepiej przy korzysatniu z podstaowwych (jak na dzisiejsze mozliwosci) funkcji
Samsung- bardzo dobry wyswietlacz (to w sumie jedyna wyroznajaca go cecha)
Motorola- wlasciwie technicznie bardzo odbry ale ten tleeofn kupuje sie przede wszystkim ze wzgledu na wyglad :P

#62236  autor: Frasio
 20 mar 2006, 20:33
Samsung - dobry, aczkolwiek czuję że za dużo bajerów jak na jeden tel (jeśli chcesz zaszpanować telefonem podłączonym do rzutnika :P)
SE - najlepszy z tej grupy, super aparat, ładny wyświetlacz, mnie bardziej podoba się k750i, ale to kwestia gustu bierz SE
Nokia - mała, lecz poza tym nic lepszego. Mniejszy wymiarowo wyświetlacz, słabszy aparat, no i ta firma. ;)
Motorola - polecam różową :P:P:P:P:P

Obrazek

#62239  autor: orB
 20 mar 2006, 20:39
Nie ma różowej V3i :wink: jest tylko zwykła V3

#62298  autor: NuLL
 21 mar 2006, 00:29
Na angielskim ebayu sa rozowe V3i wiec istnieje taki model :lol:

Pozdrawiam :-)

#62299  autor: orB
 21 mar 2006, 00:36
o kurde to sory :-D sugerowałem się allegro :)

#62316  autor: MarcinK
 21 mar 2006, 09:16
w Germanosie są różowe Motki V3 :wink:

#62319  autor: orB
 21 mar 2006, 09:28
ale bez "i" :) bo różowych V3i jeszcze (chyba) w Polsce nie ma...

#62444  autor: Frasio
 21 mar 2006, 21:35
Taki off top przez mój jeden głupiutki żarcik. ;)

Obrazek