• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #4912  autor: BOBSTER
 02 maja 2005, 14:20
Elo! Za jakieś 3miechy kończy mi sie umowa w Idei. Podpisując nową na kwote deklarowaną 50zł :-) chce kupić nowy telefon. Z tego co ogladałem w ofercie spodobał mi sie Siemens S65 8) , ale ta cena...699zł :? . Wcześniej zlukałem CX65 i tak sobie wykombinowałem że (jak sie nic nie zmieni przez 3miechy) kupie CX65 , sprzedam na allegro za 450zł i dołoże sobie do S65(równiez na allegro) :) . I teraz pytanie - jak bardzo ceny mogą spaść przez te 3miesiące i czy wybrać S65 a może cos innego??? Chciałbym żeby telefon był w miare nowoczesny , posiadał aparat , duży wyświetlacz, bluetooth i jeszcze najlapiej dzwonki true sound :)
Z góry dzięki za odpowiedzi!

#4922  autor: max000
 02 maja 2005, 14:40
Ja bym nie brał w idei po 1.
A siemens S65 zły nie jest :D

#4948  autor: Dragon
 03 maja 2005, 11:02
po tym czasie ten Siemens nie bedzie zbyt nowoczesny, bo wlasciwie juz nie jest :) przede wszystkim za kilka miesiacy coraz czesciej beda sie pojawiac aparaty 1,3mpix, trudno powiedziec co bedzie za 3 miesiace, moze bedzie jaki lepszy telefon w ofercie idei, poza tym to juz bedzie po zmianie nazwy na Orange, wiec moze pojawia sie telefony robione na zamowiene tej sieci. Poza tym za 3 miesiace beda wakacje, czyli tez nowe promocje...

#4952  autor: BOBSTER
 03 maja 2005, 12:00
a wiadomo już kiedy idea zmieni nazwe na orange ???
/
a juz wiem :) to ma potrwać jakieś 6-12 miesiecy :)

#4997  autor: YaPaE
 03 maja 2005, 19:30
jA MAM SAGEMA MY X5-2 i wiem juz ze zrobiłem bardzo dobry interes telefon nie drogi bo około 400zł a jest znacznie lepszy niz niektóre drozsze niz np: se t630 w porównaniu z nim to CEGŁA!! ma lepsze zdiecia znacznie. Ma REaL MUSIC a w se t 630 nawet nagrywane to szumią jak traktor :D se wcale nie posiada realu i wiele innych funkcji i ma zajebiste menu ten Sagem !! POLECAM w 100%