• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #59481  autor: ziomel
 08 mar 2006, 22:08
witajcie....wlasnie sprzedalem myx5-2 i zastanawiam sie nad jakims telefonem z klapka do 300-350 zloty...chcialbym zeby mial dwa wyswietlacze, dobra baterie(wazne), aparat(fajnie jakby byla funkcja kamery)...zastanawiam sie nad samsungiem e300, motka v980(troche bym musial dolozyc)jak u niej z bateria??...moze jeszcze jakis lg...WAZNA BATERIA gdzies z 4-5 dni minimum zeby trzymala przyzwyczajenie z sagema..pozdrawiam

#59487  autor: orB
 08 mar 2006, 22:20
U mnie do 4 dni.
Następne pytanie 8)

#59492  autor: ziomel
 08 mar 2006, 22:43
jakie zdjecia??...da sie krecic filmiki??...przy czestym uzytkowaniu 4 dni czy maks 4 w spoczynku??...mp3 jak graja??...co jeszcze w tej cenie ;)

#59586  autor: tomekk
 09 mar 2006, 14:49
ziomel pisze:jakie zdjecia??...da sie krecic filmiki??...przy czestym uzytkowaniu 4 dni czy maks 4 w spoczynku??...mp3 jak graja??...co jeszcze w tej cenie ;)
Nie mam tegotelefonu ale słyszałem ze filmiki kreci i to naprawde dobre :wink: To jest chyba najlepszy fon klapkowy w tej cenie wiec jak ci nie przeszkadza wyglad (dla mnie jest niezbyt ładny :wink: ) to go bierz :wink:

#59587  autor: orB
 09 mar 2006, 14:52
ziomel pisze:jakie zdjecia??
Nie różnią się znacznie od tych z c975, jest na forum wątek ze zdjęciami.
ziomel pisze:...da sie krecic filmiki??
Tak i wychodzą świetnej jakości, nie ma żadnych pikseli i zacinania się, ale to po wgraniu odpowiedniego seema. Filmiki są spokojnie lepsze nawet od tych z k750i 8) i innych droższych modeli.
ziomel pisze:...przy czestym uzytkowaniu 4 dni czy maks 4 w spoczynku??
Do 4 dni. Mi trzyma 3 dni przy ok 150sms i paru połączeniach.
ziomel pisze:...mp3 jak graja??
Bardzo dobrze :)
ziomel pisze:...co jeszcze w tej cenie ;)
W tej cenie - lepszego - IMO nic :mrgreen:
tomekk pisze:dla mnie jest niezbyt ładny
Niebieski lepiej wygląda w ręku niż na zdjęciu, za to czarny jak dla mnie strasznie brzydki :?

#59905  autor: ziomel
 10 mar 2006, 21:50
a cos jeszcze znajdzie sie w tej cenie z klapka???...chyba ze wezme myx6-2 tyle ze siie nie da zdjac simlocka z orange:/...ale moze to przecierpie

#59958  autor: Przemek
 11 mar 2006, 09:22
ziomel pisze:a cos jeszcze znajdzie sie w tej cenie z klapka???...chyba ze wezme myx6-2 tyle ze siie nie da zdjac simlocka z orange:/...ale moze to przecierpie
Wszyscy narzekają na to Orange Menu,ale Orange miało coś z tym zrobić :mrgreen:
a Sagem 6-2 jeszcze nie słyszałem żeby ktoś narzekał telefon ogólnie OK i bateria na pewno przypadnie Ci do gustu :P

#60008  autor: adrianet
 11 mar 2006, 14:37
ostatnio ktos na forum dawal test myx6-2 test byl bardzo ladny kolorowy:) no i on sporo wad niestety:( tylko ma ladne osiogi:(