• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #4327  autor: giskard
 26 kwie 2005, 09:17
najlepiej: nokia, siemens i philips... raczej z aparatem...

albo bez simlocka i bez sieci (na allegro takie są)
albo w simplusie....

co proponujecie?

moim pierwszym pomyslem jest philips 355...

prosże o rade :)[/list]

R.Giskard - Doc Fastolfe's robot...

#4331  autor: max000
 26 kwie 2005, 09:36
Siemensa S65 na allegro za 600zł już kupisz tą komórke widziałem tylko "przez szybe" ale bardzo fajna mi się wydaje

...

#4333  autor: giskard
 26 kwie 2005, 09:38
max 550 :P

#4377  autor: Klimas
 26 kwie 2005, 16:22
Może coś z symbianem ? :wink:
Nokia 3650 dostaniesz nową na aleegro za ok 500 zł
Do klawierki można się szybko przyzwyczaić, wiem bo miałem takową przez pół roku :wink:
Anyway
Philips 355 też nie jest zły, osobiście lubie Philipsy (miałem kiedyś Ozeo i Fisio 825 ale po upadku gubił zasięg :( )
Z Siemesnów to Siemens CX65 albo CXT70
No i można też polecić SE K500i :-D

#4408  autor: aNaX_Ax2500*
 26 kwie 2005, 19:45
Za żadne skarby nie kupuj philipsa 355.Ten telefon jest do bani!!

.::d(-_-)b::.

...

#4411  autor: giskard
 26 kwie 2005, 20:46
hmmm z telefonow co oglądalem na allegro i na tronie plusa njbardziej podoba mi się philips 355 i siemens c65...

na allegro c65 za 400 zl jest a 355 też koło tego.... ktory z tych dwoch wybrać? am oze inny? sam nie wiem :o :-D

#4412  autor: Dragon
 26 kwie 2005, 21:27
Tego Philipsa nie bierz za zadne skarby, jak juz to Siemensa, a nie myslales o CX65 ?

...

#4414  autor: giskard
 26 kwie 2005, 21:39
...zaskoczę was ale nie podoba mi się bo ma zaduży ekran :) ja lubię telefony malymi.... a przynajmniej procentowo malymi do tela...

#4446  autor: pmp
 27 kwie 2005, 10:56
Ja CI moge polecic SE k500i za 550zł kupisz na allegro nowke bez problemu... ma sporo funkcji i mysle ze mozna polecic...
jednak jest problem bo ma duzy wyswietlacz..:>
a jak pisales wyzej nie chcesz duzego wtswietlacza, no to kup kup Ericssona GF768 bedziesz mial maly wyswietlacz ( w porownaniu do reszty telefonu) oraz zaoszczedzisz sporo kasy na dodatek..:>

hehe

ANIMAL!!!

#4500  autor: WitekT
 27 kwie 2005, 20:53
Te diody w aparatach nadspodziewanie dobrze się sprawują. W złych warunkach oświetleniowych zdjęcia wychodą znacznie lepsze.

...

#4501  autor: giskard
 27 kwie 2005, 21:01
ten pierwszy samsung podany przez dragona bardzo mi się posodobał, drugi cóż troszeczkę mniej z powodu antenki :/

SE k500i jakoś tak nei za bardzo... :roll:

#4627  autor: Dragon
 28 kwie 2005, 20:49
jesli nie zalezy ci na aparacie to sie nie zastanawiaj, ale wedlug mnie przy tej roznicy w cenie warto miec tez aparat, a antenka nie dodaje mu co prawda uroku, ale znowu azt ak bardzo nie przeszkadza, a co do K500i to jest niezly, ale biorac pod uwage twoje upodobanai do ekranikow bierz ktreogs z tych Samsungow