• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #55975  autor: titanic1912
 24 lut 2006, 13:49
Witam:).Poszukuje telefonu do kwoty 220zl.Chciałbym by miał wbudowany aparat Vga,65 tyś. kolorów, i by wygodnie pisalo się meski. Co sądzicie w tym przedziale cenowym o Motoroli C650/651? Mam obecnie Siemensa S55 i chcę go sprzedać i coś kupić. Licze na pomoc:)))
 #55977  autor: Kiler
 24 lut 2006, 13:58

Jak ci pomogłem daj mi punkta. Kiler to ja;p Przed przeczytaniem skonsultuj sie z psychologiem lub wariatkowem

#55981  autor: tomekk
 24 lut 2006, 14:04
Jezeli nie przeszkadza ci wielkosc to polecam nokie 7650 :wink:
Symbian, bt, irda, super wyswietlacz, aparatm kamera... za ta cene bomba 8)
 #55985  autor: titanic1912
 24 lut 2006, 14:09
Nokia odpada za wielkość, a komórka składana jakoś mi sie nie usmiecha...a co sądzicie o tej Motoroli c651??

#55992  autor: kamil1221
 24 lut 2006, 14:52
A moze tak Sagem myX5-2??
Ma aparat VGA, Jave, 65tys. kolorow.
Allegro1 Allegro2 Allegro3

Ewentualnie jak wylicytujesz to Sagem myX5-2v :arrow: to samo co wyzej, ale z kamerka i mp3. Allegro4

#56003  autor: orB
 24 lut 2006, 15:05
Miałem c650 całkiem niedawno - jak na tej klasy telefon nie jest źle. Dobre zdjęcia po zrzuceniu na kompa, oczywiście po uprzedniej podmianie ovfirmware żeby zwiększyć długość naświetlania. Pasuje zwykły kabelek od cyfrówki co jest zdecydowanie plusem tego telefonu. Jest mały można dograć ciekawe funkcje jak światła klubowe, ogólnie są duże możliwości modyfikacji. Wyświetlacz kiepski. To nawet nie jest tft tylko zwykły cstn, ale za tą cenę to nie jest źle. Zawsze można wywalić date i operatora żeby było widać tapetke. Dzwonki mp3 naprawde fajnie brzmią, odtwarza filmiki co też jest dużym plusem. Mnie się podoba, jestem przyzwyczajony do menu motoroli a ta niczym specjalnie nie odbiega od 'standardu'.
To tyle o c650. Za 220 spokojnie dostaniesz nowiutką c651, ale za tą cenę dostaniesz także jeszcze lepszą motorole v300. Zależy czy chcesz nowy i pewny zakup czy używany, który sie może w każdej chwili zepsuć bo wiadomo że v300 to już telefon wiekowy :mrgreen:
 #56010  autor: tomekk
 24 lut 2006, 15:15
titanic1912 pisze:Nokia odpada za wielkość, a komórka składana jakoś mi sie nie usmiecha...a co sądzicie o tej Motoroli c651??
W takim razie moimi faworytami sa jw: motorolka v300 i sagem my 5-2v :wink:
Motka ma ładniejszy wyswietlacz ale nie ma irdy ani bt :?
Sagem ma irde i nagrywanie wideo ale ma słabszy wyswietlacz... ja raczej wolałbym motke :wink:

#56038  autor: Osk92
 24 lut 2006, 16:41
IreQ tylko się nie nerwuj ! :P

titanic1912- looknij w link do allegro w moim podpisie :wink: :)