• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #53910  autor: Bartek
 14 lut 2006, 18:29
Witam, niestety w plusie nie jest dostepny sagem myx6-2, ktory bardzo mi sie spodobal i teraz mam pytanie do was:
jaki podobny tel. z ich oferty (www.plusgsm.pl) moglibyscie mi polecic. Przedluzam umowe z abonamentem plus200 wiec cena tego telefonu nie powinna normalnie przekraczac 500-600 zl.
Zalezy mi na mp3 i wymiennych kartach. Aparat tez by sie przydal a o radio to w tym przedziale cenowym raczej chyba ciezko. Na razie zastanawiam sie nad e398 i v360.

odp

#53911  autor: Kiler
 14 lut 2006, 18:38
Moge ci polecić tak : Nokie 6630 (bardzo dobra) Nokie 6230i (cool) SE k750i (troszke drogi) albo tą motorole E389 ona jest super ;] odradzam ten model sagema!!! psuje sie często

Jak ci pomogłem daj mi punkta. Kiler to ja;p Przed przeczytaniem skonsultuj sie z psychologiem lub wariatkowem

#53917  autor: Bartek
 14 lut 2006, 18:48
niestety za pierwsze 3 modele bede musial za duzo doplacic :/ wiec odpadaja

odp

#53919  autor: Kiler
 14 lut 2006, 19:12
k700i k500i 6230 e398 6020 6021 te zobacz

Jak ci pomogłem daj mi punkta. Kiler to ja;p Przed przeczytaniem skonsultuj sie z psychologiem lub wariatkowem
 #53920  autor: BKX
 14 lut 2006, 19:13
Kiler pisze:Moge ci polecić tak : Nokie 6630 (bardzo dobra) Nokie 6230i (cool) SE k750i (troszke drogi) albo tą motorole E389 ona jest super ;] odradzam ten model sagema!!! psuje sie często
Nokia 6630 rzeczywiscie jest godna uwagi, dosc szybka w obsludze, jednak jak wiekszosc modeli z Symbianem, po wgraniu duzej ilosci aplikacji i zapelnieniu karty, beedzie mulowaty... ale takie juz uroki tego typu modeli ;)
6230i to swietny model, super wyswietlacz, mimo standardowego "kwadratowego" ksztaltu... Do tego wiele funkci i kompaktowe wymiary, polecam!
SE K750i hmmm nie mialem nigdy tego telefonu, ale nie bardzo go lubie (jak wszystkie modele SE) juz sie przejechalem na tej firmie, ale funkcje mowia same za siebie ;D
Motorola E398 - po pierwsze to juz dosc stary model, po drugie strasznie powolny, po trzecie troszke problemow z wrzucaniem mp3, nie zawsze wszystkie dzialaja, tak wiec przy tych 3 wymienionych wczesnie to jest zwykly "zlom", nawet go nie bierz pod uwage...

A od siebie dodam jeszcze: Motorola ROKR E1 o niebo lepsza od E398... Samsung D500 rowniez bardzo dobry model, Sony Ericsson W800i tylko, ze jego cena jest juz duza... ale zapytac sie o niego mozesz :)

#53955  autor: Dragon
 14 lut 2006, 20:11
BKcostam nie iwme po co zadajesz sobie trud i wypisujesz Nokie 6630, SE K750i i Nokie 6230i, naposali przeciez ze odpadaja
A jakie ceny oferuje ci Plus (szzerze mowiac to w tym abonamencie powinienes juz dostac jakas normalna oferte przy przedluzaniu umowy)

#53991  autor: deejay
 14 lut 2006, 22:12
A ja Ci polecam nowego Samsunga w sieci Plusa X700, który ma wszystko co chcesz :))
1. Aparat 1,3
2. Wysw. 262tys.kol
4. Pamięć 32MB + wejcie na karty
5. Radio
itp itd

pozdro

#54079  autor: szczeka
 15 lut 2006, 16:37
Nokia 6630 bardzo ladny wyswietlacz, przyjemnie sie uzytkuje, nie zawiesza sie itd. fajny telefonik, ma symbiana = nieograniczone mozliwosci, ogolnie polecam :)
6230i mieszane uczucia..mam kontakt na codzien i telefon jest OKEY..ale to chyba za malo, bez rewelacji. Wyswietlacz 208x208 65.tys kolorow jest bardzo wyrazny, ale jak dla mnie fizycznie moglby byc wiekszy.
SE K750i u'lala, coz to jest za telefon...jego aparat jest cudowny, robi foty bezapelcyjnie lepsze niz nie jedna cyfrowka 2mpix ;) do tego piekny wyswietlacz..echh, extra telefon :)
>szkoda, ze odpadaja...bo to sa naprawde dobre telefony, ale coz... :)<
Motorola e398 heh..ta motka ma sie nijak do wyzej wymienionych telefonow, aparat tylko VGA (wyjatkowo slaby VGA, o niebo slabszy, niz ten VGA np. z k500i...), ladny ma wyswietlacz i plusem sa rowniez wbudowane glosniki stereofoniczne, ale technicznie jest jednak sporo slabsza od w/w telefonikow...
Motorola ROKR e1 bardzo podobna do e398, lecz nieco stabilniejsza
Samsung d500 piekny design, samsung sie postaral :) aparat 1.3mpix, ale foty robi troche lepsze od 6230i, ktora tez ma aparat 1.3mpix :) 262tys. kolorokow..pieknie to wyglada :) bardzo mi sie fon podoba.
SE w800i w sumie to samo, co k750i... :)

#54085  autor: Bartek
 15 lut 2006, 17:22
ooo, ten samsung bylby super, tylko watpie zeby jego cena nie przekroczyla 100 zl. Ale zaraz bede mial cennik to popatrze

#54127  autor: Th0mas
 15 lut 2006, 18:53
Ja ostatnio kupiłem Motorole V360 i jestem bardzo zadowolony. Ma odtwarzacz mp3, dzwonki mp3 i inne bajery. Obsługuje EDGE i można dokupić zestaw słuchawkowy z radiem i karty pamięci oi rozmiarze do 512MB.