• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #53154  autor: anglik
 11 lut 2006, 13:06
zastanawiam sie ktory robi lepsze fotki ??
(nie piszcie mi danych tech, tych tel :!: tylko czy mieliscie szczescie robic fotki z nich ;-)
:lol: samsungiem d-600 sie bawilem i jest na duzy + co do noki to licze na wasze opinie
:twisted: trza mi fona ktory robi sliczne fotki :lol:

#53994  autor: togom
 14 lut 2006, 22:21
d600 ma jedyną przewagę- jest zgrabniejszy - i na tym się kończy jego przewagą
6270-ma extra polifonię, proste menu i co ważne jest mniej zawodny, ma też większy wyświetlacz ,co nie jest bez znaczenia.
Miałem dokładnie ten sam dylemat, ale zamiast skusić się na 6270 postanowiłem poczekać 3 tygodnie i kupić jak tylko będą dostępne nokie 6280- ma dużą przewagę nad dwoma pozostałymi

zrób tak samo a chyba będziesz bardzo zadowolony

[ Dodano: 2006-02-14, 22:33 ]
anglik pisze:zastanawiam sie ktory robi lepsze fotki ??
(nie piszcie mi danych tech, tych tel :!: tylko czy mieliscie szczescie robic fotki z nich ;-)
:lol: samsungiem d-600 sie bawilem i jest na duzy + co do noki to licze na wasze opinie
:twisted: trza mi fona ktory robi sliczne fotki :lol:
gdybyś chciał widzieć foty fobione z 6270 to daj znać na e-maila

togom

#54012  autor: makabras
 15 lut 2006, 01:12
nie widzialem fotek z nokii ale samung robi rewelacyjne! ok 1mb kazda, w porownaniu do tych samych obiektow. ok 400k k750, czy 600k nokii n70 (zrodlo mobile-review) no i nagrywanie filmow 352*288

#54063  autor: Dragon
 15 lut 2006, 15:24
bawilem sie ta Nokia i zrobila na mnie srednie wrazenie, jak dla mnie zwykla series60 tylko z super ekranem i aparatem, wolalbym Samsunga, na pewno jest lepszy jakosciowo, a ta Nokie otwiera sie dosyc ciezko

#54074  autor: pumba
 15 lut 2006, 16:02
Dragon pisze:bawilem sie ta Nokia i zrobila na mnie srednie wrazenie, jak dla mnie zwykla series60 tylko z super ekranem i aparatem, wolalbym Samsunga, na pewno jest lepszy jakosciowo, a ta Nokie otwiera sie dosyc ciezko
Dragon ale Nokia 6270 to nowa seria 40 a nie 60! :wink:

#54134  autor: Dragon
 16 lut 2006, 10:10
wiem :) mialem po prsotu na mysli uklad menu, funkcje itp :P

#54213  autor: Gela
 16 lut 2006, 17:40
u mnie 2mpx fotki wcale nie zajmują 1mb. chyba ze jakas co jest na niej dużo rzeczy... A pozatym niewidziałem lepszych fotek od samsunga
A tu moje fotki real:
>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<