• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#3757  autor: Bartosz
 18 kwie 2005, 16:52
gdzie jeszcze zadasz to pytanie ? :roll:

#3758  autor: Dragon
 18 kwie 2005, 17:05
V600

#3784  autor: Yakuza
 18 kwie 2005, 19:26
Ja na twoim miejscu bym wybral V600 moj kuzyn ja ma i jest to bardzo przyjemny w obsludze telefon.Chociaz niedawno cos mu sie stalo z oprogramowaniem i jak dali mu nowe to ma jakies takie "wyciszone dzwonki".Ale i tak wedlug mnie V600 lepsza.

#3790  autor: never
 18 kwie 2005, 19:51
Bartosz jesli cos ci przeszkadza no to nie czytaj czlowieku 8)

Listen feel enjoy :o)

#3824  autor: Bartosz
 19 kwie 2005, 09:17
nic mi nie przeszkadza tylko po co zadajesz to pytanie w kilku działach? :roll:

A jeżeli chodzi o wybór aparatu to polecam V547 - nowsza wersja V600 (choć nr nie wskazuje na to ) i ma EDGE a njlepiej wejdź w dział telefony i wybierz opcje porównaj telefony i będziesz miał różnice jak na dłoni

#3826  autor: never
 19 kwie 2005, 11:39
:evil: juz mam wode w mozgu od tych telefonow v600 jest fajna i ma ladny wyglad v547 ma fajne funkcje ma odtwarzac mp3 no i kamerke tylko co z ta pamiecia na sms podobno v600 ma standardowo 20 :shock: to ja podziekuje za taka pamiec i podobno zeby dostac raport dostarczenia sms trzeba za kazdym razem przed wyslaniem zaznaczac ze chce sie taki raport otrzymac masakra predzej idzie sie pochlastac niz ciagle zaznaczac takie cos i kasowac sms bo miesci sie tylko 20.No i wlasnie pytanie czy motorola v547 tez ma takie problemy :? jesli nie to biore v547.Acha bartosz sorki ale juz mnie dobija ten wybor a napisalem na dwoch roznych stronach bo nie zauwazylem ze na samym dole jest specjalna strony dotyczaca dylematow co wybrac wiec napisalm najpierw na motorola ;-)

Listen feel enjoy :o)

#4157  autor: Dragon
 22 kwie 2005, 20:49
jesli chodzi o V600, to ona po prostu nie ma paieci na sms-yw budowanej w telefon, przechowuejsz je na karcie SIM (czyli w praktyce miesci sie 20 smsow) ale jesli kupisz kabel to bardzo latwo da sie to zmienic, kiedys czytalem o tym ,ale do Motki E398, z tym ze oprogramoweanie sie za barodz nie rozni wiec bedzie podobnie, jesli chodzi o raporty to nie wiem, a V600 tez ma filmy, a jesli chdozi o mp3 to bez kart pamieci to praktycznie mzoesz uznawac jakby tego nie bylo