• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #3326  autor: Psikus
 12 kwie 2005, 16:37
Oplaca sie zamienic sagema my x5m za motorole t720i ? mam okazje i nie jestem pewien czy ja wykorzystac ? :lol:

tylko bogaci moga mowic mi ze pieniadz nie daje szczescia...

#3338  autor: piotrz
 12 kwie 2005, 17:58
motorola wydaje sie jakaś lepsza (wiecej funkcji lepszy wyswietlacz)... chociaz slyszalem ze to bardzo awaryjny model

#3352  autor: Psikus
 12 kwie 2005, 18:52
Ogolnie to nie slyszalem zadnych skarg w moim otoczeniu na ten telefon a pare osob go mialo.Tylko ze ta moto. jest bez ladowarki (w moim zakresie) natomiast ja daje z lad. i instrukcja. Ale raczej sie skusze na te motorole. Napewno wiecej za nia dostane przy sprzedazy bo za sagema w komiesie mi dawali tylko 100. :!:

#3355  autor: WitekT
 12 kwie 2005, 19:12
W komisach zawsze mało dają - na Allegro spokojnie za jakikolwiek telefon dostaniesz dużo więcej. Przy tanich telefonach będzie to może i nawet 2x.

#3389  autor: xlord
 12 kwie 2005, 21:13
Bez ladowary? A moze jest cieply? :shock: Wedlug mnie motka lepsza od sagema.

Pozdrawiam

#3439  autor: Dragon
 13 kwie 2005, 15:41
Wymienilbym ten telefon z dwoch powodow:
-Sagem ma lepszy wyswietlacz
-ma wbudowany aparat
-ma IrDe
Nie wymienilbym bo:
-jakby na to nie patrzec Motka to Motka :)
-mi sie bardziej ta 720i z wygladu podoba

#3513  autor: Psikus
 14 kwie 2005, 10:40
Sagem my x5m nie ma wbudowanego aparatu a wyswietlacz ma chyba motka lepszy co do IrDA to jest ale tylko z kompem i z tym nie wiem czy nie bez problemu laczy sie z kompem.
Mi rowniez sie podoba bardziej motka ale jeszcze sie wacham ale dzisiaj sie zdecyduje ;)

#3531  autor: xlord
 14 kwie 2005, 13:51
Psikus pisze:...ale dzisiaj sie zdecyduje ;)
Raz kozie smierc... bierz motke. :D

Pozdrawiam

#3550  autor: Dragon
 14 kwie 2005, 17:45
aaaa, sorry, machnelo mi sie z Sagemem Myx5-2 jesli chodzi o Myx5 to nie wymieniaj jej !! (przynajmniej ja bym jej nie wymienil)

#3565  autor: Psikus
 14 kwie 2005, 21:24
Wlasnie tak zrobilem! To znaczy zamienilem sie na motorole mysle ze nie bede zalowal ;) pozdrawiam i dzieki za pomoc 8)