Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Model telefonu
k700i
Jak to wyswietlacz w 6630 jest słaby? No moze jak porównamy do tego z d600 to wypada z pewnoscia gozej ale i tak uwazam ze wyswietlacz to mocna strona 6630.piotrz pisze:no to tak:
6630 ma teoretycznie najgorsze parametry, ale nadrabia symbianem
k750 jest gorszy od d600 i nie ma symbiana
d600 ma najlepsze parametry, ale nie ma symbianka
tak więc wybieraj: czy chcesz mieć nieograniczone możliwości, ale dość słaby wyświetlacz i aparat(6630), czy super aparat i wyświetlacz, a możliwość rozbudowy zerową(d600)!
ja bym jednak wziął 6630
Sprawdz ceny na alegro - nokia najtańsza z nich...pawelek32 pisze:bo ta nokia to stary pustak.
najsłabszy aparat i wyświetlacz, brak irdy, idiotyczny kształt i oczywiście wymiary.
i przede wszystkim beznadziejne logo nokia, które kosztuje ze dwie stówki.
no napisałem "dość" więc nie ma słabego ekranu (bo wg mnie ma superowy), ale w porównaniu np. do tego ekranu z d600 wymiękatomekk pisze:Jak to wyswietlacz w 6630 jest słaby? No moze jak porównamy do tego z d600 to wypada z pewnoscia gozej ale i tak uwazam ze wyswietlacz to mocna strona 6630.piotrz pisze:no to tak:
6630 ma teoretycznie najgorsze parametry, ale nadrabia symbianem
k750 jest gorszy od d600 i nie ma symbiana
d600 ma najlepsze parametry, ale nie ma symbianka
tak więc wybieraj: czy chcesz mieć nieograniczone możliwości, ale dość słaby wyświetlacz i aparat(6630), czy super aparat i wyświetlacz, a możliwość rozbudowy zerową(d600)!
ja bym jednak wziął 6630
Wracając do tematu to... sam nie wiem (d600 vs 6630) ale chyba raczej symbian...
hmmm... stary pustak. Popatrzmy: SYMBIAN (nokia tak, samsung nie), GPRS (nokia class 10, samsung class 10), EDGE (nokia class 10, smasung nie), SMARTMESSAGING (nokia tak, samsung nie), OBSŁUGA PLIKÓW MS WORD I POWERPOINT (nokia tak, samsung nie), PARAMETRY DŹWIĘKU (nokia 40 tonowe i mp3, samsung 64 tonowe i mp3 + dwa głośniki), WYŚWIETLACZ (nokia 65 tys., samsung 262 tys.) czego gołym okiem nie zobaczysz, CENA allegro (nokia nowa 900 zł, samsung 1200 zł)pawelek32 pisze:bo ta nokia to stary pustak.
najsłabszy aparat i wyświetlacz, brak irdy, idiotyczny kształt i oczywiście wymiary.
i przede wszystkim beznadziejne logo nokia, które kosztuje ze dwie stówki.
no z tym się nie zgodzę. na rynku zawsze będzie zapotrzebowanie na telefony z dobrym aparatem i wyświetlaczem, ale bez symbiana. po prostu niektórzy nie potrzebują takich możliwości jakie daje symbian. Poza tym telefony bez symbianka są zwykle mniejsze od smartphonów!Przemek pisze:Za niedługo telefony bez symbiana to będzie przeżytek