• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

Co sądzisz forumiczu o wypowiedziach o telefonach zamieszczonych w internecie????

są niezgodne z rzecywistością
Brak głosów
0%
są tylko czasem zgodne z tym co napravvdę
7
78%
to całkowita prawda :-)
2
22%
 #35957  autor: super_electric
 19 gru 2005, 12:43
Tak jak napisane wyżej . Waham się między Sagemem My X6-2 , Sony Ericssonwem j210 , k700i mmm... :roll: mm... Siemensem C75 , CX75 , M65 lub C75 ewentualnie M75. Które z tych telefonów mogę dostttać w PROpozycji Orange dla stałych klientów ???????
 #35964  autor: l3p
 19 gru 2005, 13:01
Ja na twoim miejscu bym sie zastanawial tylko miedzy Sagemem 6-2 a K700i ten J210 odpada nic on nie ma. Ja bym bral Sagema przemawia za nim lepszy wyswietlacz lepszy aparat slot na karte pamieci w Sony Ericssonie go brak ... I Sagem jest stosunkowo tanszy. Sam chccem sobie kupic tego Sagema jak jeszcze zejdzie z ceny w styczniu badz w lutym :) :lol:

[ Dodano: Pon 19 Gru, 2005 ]
A Siemens to jest jednak Siemens nie polecam zbytnio tej marki teraz musze sie meczyc z Sl`ka i za nia tylko przemawia odtwarzacz mp3 nic wiecej ;p

#35975  autor: super_electric
 19 gru 2005, 13:30
aaaa ską wiesz forumowiczu że j 210-tką nie ma co sobie glowy zawracać. :shock: zbyt awaryjny????
 #35977  autor: l3p
 19 gru 2005, 13:39
Bo j210 nic nie ma aparatu, mp3, nawet radia no i wyglad wg mnie jest strasnzie nie atrakcyjny

#35978  autor: makabras
 19 gru 2005, 13:40
w dzisiejszych czasach :lol: trudno oceniac ktory telefon jest bardziej a ktory mniej awaryjny, to wszystko zalezy od szczescia modelu i uzytkowania. Wg danych producentow przez kilka lat nie powinno sie nic dziac (bo niby co sie moze dziac jezeli fon jest uzytkowany wlasciwie?). Jedyne co to oczywiscie soft, ktory najlepiej wgrywac (nowy) co jakis czas, no i czasem cos trzeszczy. wiec jezeli ja mam wybierac to patrze przede wszystkim na funkcje i opinie uzytkownikow.
Z tych telefonow co wymieniles mnie najbardziej tez przekonuje sagem x6-2 (najlepszy aparat, wyswietlacz i karty pamieci), ciekawy jest jeszcze cx75, ale dostepny tylko w mixelectronics (w erze)
Wczesniejsze siemensy maja troche zwichrowane (powolne:) softy
J210 ubogi w funkcje, no a k700 tez gorszy od sagema (brak kart pamieci, gorszy aparat)

#35980  autor: Dragon
 19 gru 2005, 13:57
Gdyby nie ekran to CX75 bylby niezly, a tak to jaksociowo najlepszy jest SEK700i, a technicznie Sagem i chyba tego Sagema bym bral

#35988  autor: Vin
 19 gru 2005, 15:06
Ja bym ci radził m75 wziąść(jak go gdzies znajdziesz :roll: )

#36095  autor: super_electric
 19 gru 2005, 18:56
[quote="Dragon"]Gdyby nie ekran to CX75 bylby niezly, a tak to jaksociowo najlepszy jest SEK700i, a technicznie Sagem i chyba tego Sagema bym bral[/quote]

chyba wezmę i usta\wię dzwona mp3 i wibrę jednocześnie