a zadnej innej nie polecacie

? np jakas motka - a835 nawet fajna ale 3 minut filmu (malo

) , podobno sie zacina a rozmiary..

,
telefonow innych mark na S tez nie chce - samsung nie wiem czemu ale bardzo nie lubie (design i wogole) do sagemow nie mam przekonania a o siemensach nie gadamy - nigdy nie bede chcial siemensa (debilne menu,wygląd, zacinają sie a filmy sa naprawde dennej jakosci (czsami fps (klatki na sekunde

) spada do 0,5 - 2 a piksele dają o sobie znac.
i jeszcze jedno : mi tez bardziej podoba sie k508 ale mam 2 pytania - na jaki kolor jest podswietlana klawiatura

i czy jest mozliwe ze w lutym\marcu 2006 bedzie kosztowala 375-425 zł w komisie (nie na allegro bo wole najpierw sprawdzic czy dziala bo mialem takie niemile doswadczenie z t68i - wsadzilem sima i dzwonie i nic jakas bab gada cos po angielsku i nie da sie dzwonic, wrocilem do komisu (3 miesiace gwarancji na kazdego koma

) i powiedzieli mi zebym wzial inna bo gadali ze nie zdazyli sprawdzic czy dziala i wzialem sobie nokie 3510i z ktorej jestem calkiem calkiem zadowolony) ale teraz chcialbym cos lepszego z aparatem,irdą i mp3 - moj faworyt na dzisiejsze ceny to k300i bo ma tylko mniejszy i nie tft

wyswietlacz ale kosztuje 50-60 zl mniej bo k500 w komisie w słupsku kosztuje 500 (+- 30 zł) a k300 w ustce byl po 390 i poszedl na drugi dzien