Chcę zakupić nowy smartfon w kwocie około 1300zł. Jakość zdjęć jest dla mnie istotna. Pamięć minimum 256GB. Ekran bez zaokrągleń. Czas użytkowania jak najdłużej, co najmniej 6 lat, czyli czas aktualizacji też istotny.
Upatrzyłem sobie Samsunga A36 ale ostatnio byłem w sklepie i sprzedawca bardzo polecał mi Motorolę Edge 50 NEO.
Motorola jest nawet tańsza i na papierze ma niby wszystko lepsze, ram, pamięć, nawet ładowanie indukcyjne ma, bateria trochę mniejsza niż w A36 ale to już nie jest aż tak istotne. Samsung A 36 ma mieć 6 lat wsparcia aktualizacjami, a Motorola nie wiem.
Który z tych telefonów wybrać?
Upatrzyłem sobie Samsunga A36 ale ostatnio byłem w sklepie i sprzedawca bardzo polecał mi Motorolę Edge 50 NEO.
Motorola jest nawet tańsza i na papierze ma niby wszystko lepsze, ram, pamięć, nawet ładowanie indukcyjne ma, bateria trochę mniejsza niż w A36 ale to już nie jest aż tak istotne. Samsung A 36 ma mieć 6 lat wsparcia aktualizacjami, a Motorola nie wiem.
Który z tych telefonów wybrać?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2025, 21:44 przez Remington, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Usunięto linki