• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #16031  autor: mation
 06 wrz 2005, 12:42
Witam. Ostatnio spodobały mi sie dwa telefony a mianowicie SE k300i oraz Sagem MyX-7. Prosze was o pomoc w tej sprawie tylko jak w przypadku poprzedniego tematu uzasadniajcie swoje opinie pls.
Z góry dzięki.
Pozdro

#16053  autor: Irek
 06 wrz 2005, 14:09
Jeśli zależy Ci na pamięci to tylko i wyłącznie K300i. Co do ekranu My-X7 ma zdecydowanie większy. Zdjęcia - z moich obserwacji wychodzi, że Sagem robi lepsze! Nagrywanie filmów - Sagem nagrywa tylko do 15 sekund, a w K300i długoś filmu, zależy od pamięci, która pozostała w telefonie do wykorzystania!

"And one more thing..."

#16072  autor: Dragon
 06 wrz 2005, 15:50
obojetnie na czym by ci nie zalezalo, lepszy jest po prostu Myx-7

#16073  autor: Irek
 06 wrz 2005, 15:58
Dragon widzę, że też jesteś pozytywne nastawiony do Sagema, ale w tym przypadku w porównaniu telefonów chyba minimalnie wygrywa SE.

"And one more thing..."

#16074  autor: mation
 06 wrz 2005, 16:02
a ile pamięci ma sagem?

#16076  autor: Dragon
 06 wrz 2005, 16:10
4,3mb,

Jesito, tu juz nawet nie chodzi jak jestem do czego nastawiony, ale ekranik 128x128, a 128x160 to jest roznica

#16082  autor: Irek
 06 wrz 2005, 16:44
No wiem w porównaniu do wszystkich telefonów jakie miałem, ten z ekranikiem 128x160 jest genialny. Wszystko zaraz inaczej wygląda!

"And one more thing..."

#16091  autor: mation
 06 wrz 2005, 17:22
Ja mam teraz Siemensa s55 to dla mnie na każdym ekraniku będzie widać znaczną różnicę

#16093  autor: Frasio
 06 wrz 2005, 17:29
Według tego co teraz napisałeś myśle że nie potrzebujesz dużego ekranu więc bierz k300i

Obrazek

#16138  autor: mation
 06 wrz 2005, 19:47
jeszcze i tak pewnie 100 razy zmienie decyzje ale narazie podoba mi sie k300i. jeśli go szybko nie kupie to znowu bede zadawał pytanie jaki wybrać. dzięki za pomoc.
Pozdro

PS. Dobrze wywnioskowałeś ze nie trza mi dużego ekranu