Witam. Szukam "złotego" telefonu - co to znaczy? Takiego, który ma NAJLEPSZY możliwy stosunek ceny do jakości. Czasami się zdarzają takie perełki, nie chce przepłacić bo mam wiele innych wydatków. Zależy mi przede wszystkim na APARACIE/NAGRYWANIU, druga kolejność to bateria. Cała reszta nie musi być idealna.
Teraz cena... heh, to nie do końca takie łatwe, jak się szuka czegoś z najlepszym możliwym stosunkiem. Obstawiam, że telefonu poniżej 1000 czy nawet 1500 nie bardzo będą miał taki zajebisty aparat/nagrywanie, z drugiej strony 2500 i więcej nie planuje wydawać na telefon.
Wypiszę telefony które jakoś tam zwróciły moją uwagę i mogę je dorwać z niskiej cenie (są to telefony z firmy, moge dostać na te spory rabat):
Huawei Nova 5T
Huawei P30
Huawei P30 Pro (blisko bariery cenowej, wolałbym nie, ale jeśli ten jest jakiś zajebisty i znacznie lepszy od reszty to może się skusze)
Huawei P40
Oppo A31
Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Xcover Pro
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S10 Lite (podobnie jak z Huawei P30 Pro)
Samsung Galaxy A71
Xiaomi Mi 9T
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Z góry dziękuje, nie jestem zbyt obeznany z telefony, także liczę na pomoc.
Teraz cena... heh, to nie do końca takie łatwe, jak się szuka czegoś z najlepszym możliwym stosunkiem. Obstawiam, że telefonu poniżej 1000 czy nawet 1500 nie bardzo będą miał taki zajebisty aparat/nagrywanie, z drugiej strony 2500 i więcej nie planuje wydawać na telefon.
Wypiszę telefony które jakoś tam zwróciły moją uwagę i mogę je dorwać z niskiej cenie (są to telefony z firmy, moge dostać na te spory rabat):
Huawei Nova 5T
Huawei P30
Huawei P30 Pro (blisko bariery cenowej, wolałbym nie, ale jeśli ten jest jakiś zajebisty i znacznie lepszy od reszty to może się skusze)
Huawei P40
Oppo A31
Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Xcover Pro
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S10 Lite (podobnie jak z Huawei P30 Pro)
Samsung Galaxy A71
Xiaomi Mi 9T
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Z góry dziękuje, nie jestem zbyt obeznany z telefony, także liczę na pomoc.