• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #11029  autor: Niania24
 11 sie 2005, 17:49
To co w temacie Prosze o odpowiedz. iktory telefon warto kupic czy lepszy jest myx5-2 czy myx-7 POZDROWEINIA MARCIN :)

#11071  autor: Dragon
 11 sie 2005, 20:47
MyX-7 ma moziwlsoc nagrywanai iflmow i to hcyba wszystko, ja wybralbym wlasnie 7

#11375  autor: Anonymous
 13 sie 2005, 19:48
A ja wybralbym my x5-2 bo jest ładniejszy i odtwarza real music i true tone a my x7 NIE!

#11383  autor: Irek
 13 sie 2005, 20:24
majkel90 pisze:A ja wybralbym my x5-2 bo jest ładniejszy i odtwarza real music i true tone a my x7 NIE!
Mylisz się My-X7 odtwarza Real Music i True Tone!

"And one more thing..."
 #11384  autor: Irek
 13 sie 2005, 20:26
Niania24 pisze:To co w temacie Prosze o odpowiedz. iktory telefon warto kupic czy lepszy jest myx5-2 czy myx-7 POZDROWEINIA MARCIN :)
Jedyna duża różnica pomiędzy tymi telefonami to to iż My-X7 nagrywa i odtwarza krótkie filmy, a My-X5'2 nie. Do tego siódemnka ma więcej pamięci!

"And one more thing..."

#11433  autor: Anonymous
 14 sie 2005, 13:43
jesito pisze:
majkel90 pisze:A ja wybralbym my x5-2 bo jest ładniejszy i odtwarza real music i true tone a my x7 NIE!
Mylisz się My-X7 odtwarza Real Music i True Tone!
No tak True Tone odtwarza ale Real Music nie! Jestem pewny bo ma go mój kumpel i mu nie odtwarza!

#11435  autor: Irek
 14 sie 2005, 14:02
True Tone to mp3 i wav w stereo powyżej ośmiu, czyli mi się pomyliło Sagem tego nie odtwarza. Ale spokojnie chodzą wavy na 8 monofoniczne, oraz amry!

"And one more thing..."
 #11437  autor: ppvv
 14 sie 2005, 14:04
jesito pisze:
Niania24 pisze:To co w temacie Prosze o odpowiedz. iktory telefon warto kupic czy lepszy jest myx5-2 czy myx-7 POZDROWEINIA MARCIN :)
Jedyna duża różnica pomiędzy tymi telefonami to to iż My-X7 nagrywa i odtwarza krótkie filmy, a My-X5'2 nie. Do tego siódemnka ma więcej pamięci!
myX-7 ma większy ekran o kilka pikseli

#11439  autor: Irek
 14 sie 2005, 14:07
Pomyliłeś się oba mają taki sam czyli 128 x 160.

"And one more thing..."