Zamierzam się przerzucić z pop’a na abonament… Szukam najlepszej oferty na abonament+telefon za 1zł. Jest dużo różnych opcji, a jako, że do tej pory korzystałem z pop’a nie za bardzo się nimi interesowałem. Abonament max 50 zł miesięcznie a telefon za 1 zł ( nie wymagam od niego cudów)
Dzwonie do różnych sieci więc opcje – darmowe minuty / sms’y do jednej sieci nie są dla mnie, dużo sms’uje…
Telefon: nie spodziewam się przy niskim abonamencie fajerwerków …
Wygodny w obsłudze – piszę dużo sms’ów , używam w swoim wysłużonym Sony CMD-J70 słownika ( czemu o tym pisze ? bo niektóre telefony maja je beznadziejne imo
w moim mam dostępne słowa wyświetlone pod wiadomością….w innych musze wejść w menu, znaleźć odpowiedniki wybrać .. sam szybciej napisze dane słowo…)
Powinien być solidny ( telefon nosze przeważnie w kieszeni, a codzienne podróże mu nie służą) jeśli będzie miał aparat itd. to dobrze…
Może Era: OFERTA UNIWERSALNA x2 10mies / 20zł reszta umowy 60zł / mies + Sony Ericsson K510i / Nokia 6070 ? Ktoś ma złe wrażenia związane z Erą lub fonam'i : >
Dzwonie do różnych sieci więc opcje – darmowe minuty / sms’y do jednej sieci nie są dla mnie, dużo sms’uje…
Telefon: nie spodziewam się przy niskim abonamencie fajerwerków …
Wygodny w obsłudze – piszę dużo sms’ów , używam w swoim wysłużonym Sony CMD-J70 słownika ( czemu o tym pisze ? bo niektóre telefony maja je beznadziejne imo

Powinien być solidny ( telefon nosze przeważnie w kieszeni, a codzienne podróże mu nie służą) jeśli będzie miał aparat itd. to dobrze…
Może Era: OFERTA UNIWERSALNA x2 10mies / 20zł reszta umowy 60zł / mies + Sony Ericsson K510i / Nokia 6070 ? Ktoś ma złe wrażenia związane z Erą lub fonam'i : >