• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #112664  autor: Neurotic
 09 paź 2006, 18:57
Przeczytałem wiele postów w celu uzyskania informacji, ale niestety nie znalazłem konkretnej odpowiedzi więc chciałem Was prosić o pomoc (jeśli jest już taki temat to przepraszam bo na prawdę nie zauważyłem) Chciałbym sprawić sobie nowy telefon i uparłem się by miał klapkę, nie zależy mi na aparacie ani dzwonkach mp3, tylko jest mały problem bo chce mieć ładny wyświetlacz (minimum 65tys kolorów i rozdzielczość większą niż 128x128) Mam teraz k700i i w nim wyświetlacz jest śliczny (mi tam się podoba) no i najlepiej jakby klapka też miała taką rozdzielczość (176x220) ale nie wiem czy coś takiego znajde , dlatego chciałem aby mi coś doradzono bo nie mam pojęcia jaki tel moge wybrać. Jedyne co mi wpadło w oko to samsung x210 bo słyszałem że samsungi mają ładne wyświetlacze, ma też 40sto tonową polifonie, co o nim myślicie (nigdy nie miałem samsunga)?? Jak w temacie napsiałem cena to 400zł (+/- 20zł) i chciałbym telefon nowy, może być z allegro. To chyba tyle i mam nadzieje że nie "produkowałem się" na darmo. Pozdrawiam

Obrazek

#112701  autor: St-Jimmy
 09 paź 2006, 19:40
Samsung x210 nie jest taki zły. Jeśli chodzi ci o komórke z klapką i wyświetlaczem 176x220 px to polecam v547, v300, v500 które na allegro są naprawde bardzo tanie (chodzi mi o używane egzemplarze) lub v3 lecz ona kosztuje w okolicach 430-480 zł(używane). Wybór należy do ciebie!

Nokia 3220 -> Sagem x5-2 -> SE K508i -> Nokia 3650 -> Motorola L6 -> Motorola E1 -> SE K750i -> SE W900i -> Motorola RAZR V3xx -> SE W880i -> Nokia 5610-> Iphone 2G -> Motorola V3xx -> Samsung s8500 + Ipod Touch 3g

#112711  autor: Neurotic
 09 paź 2006, 19:48
Fajne te motki tylko mają te straszne antenki :( Błeee :( No i ja wolałbym jakis nowy fonik...

Obrazek

#112716  autor: przemek910
 09 paź 2006, 19:59
Do Motki można kupić 'mini antenkę' - ma takie same włąsciwości co ta duża.. podobno :)
A te motorole co wymienił St-Jimmy, Mają rzeczywiście - ładne i ostre wyswietlacze. Co do aparatu.. to przecież nikt nie musi z niego korzytsać.. :)

#112723  autor: Neurotic
 09 paź 2006, 20:13
No rzeczywiście są takie małe antenki do motek na allegro i to od 7.99 nawet :D Ciekawe tylko czy będzie taki sam zasięg :? Hmm... musze dokładnie przyjrzeć się tym motką :D Dzięki za rady, czekam na więcej :D

Obrazek

#112756  autor: Dragon
 09 paź 2006, 21:12
Samsung X640 powinien wystarczyc, wyswietlacz co prawda 128x160 ale bardzo ladny, ew wada moze byc brak drugiego ekranu
 #112817  autor: provocatorka
 10 paź 2006, 02:19
Ja również polecam Ci Samsunga :!: model X680 jest jeszcze drogi (bo to w miarę nowość), ale są modele X640 i X660. Są to bardzo ładne i malutkie telefoniki z bardzo ładnymi wyświetlaczami, są w wielu kolorach zatem jest w czym wybierać. Naprawdę polecam :mrgreen: