• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#100517  autor: tofik777
 30 sie 2006, 21:08
a jakies konkrety jesli chodzi o kompresje?

#100519  autor: ywis
 30 sie 2006, 21:11
tofik777 pisze:a jakies konkrety jesli chodzi o kompresje?
Filmy kopresujesz np. tym programem: Nokia Multimedia Converter Pro v2.0
A ile będzie zajmować po kompresji? To zależy od takiego jakie parametry nadasz sam, ale jak kupisz karte 512MB, to się zmieści bez problemu ;)

#100633  autor: Dragon
 31 sie 2006, 10:15
co do porownania 3230 vs V3i to jest to porownanie duzych mozliwosci Nokii- Symbian, z ograniczonymi mozliwosciami oryginalnej Motki, sam wzialbym Nokie bo nie podchodzi mi wyglad V3, no i poza tym w telefonie z klapka zle sie obsluguje mp3 jesli telefon jest w kieszeni (no chyba ze sa klawisze zew do obslugi mo3 jak w benq-siemens)

re

#101061  autor: provocatorka
 01 wrz 2006, 04:05
Polecam SE K/D 750i - chyba spełnia wymagania, co do serii W to chyba jest ponad wyznaczony limit zł ... :-)

#101343  autor: tofik777
 01 wrz 2006, 20:58
prosze o odpowiedzenie na jeszcze nieodpowiedziane pytania. jezeli jest taka opcja to sogami nagrodze(jesli w ogóle moge)

#101345  autor: Przemek
 01 wrz 2006, 21:01
tofik777 pisze:prosze o odpowiedzenie na jeszcze nieodpowiedziane pytania. jezeli jest taka opcja to sogami nagrodze(jesli w ogóle moge)
To zostało porównanie zdjęć. Moim zdaniem lepiej wychodzą te fotki robione SE, aparat w K750i ma po prostu więcej możliwości, chociażby tryb makro, którego Nokia już niestety nie ma.

#101387  autor: tofik777
 01 wrz 2006, 22:05
a jak z v3 motką i n 3230 czy jak ona tam miała... bo mi bardziej 6630 lub 6680 podchodzi. a wyswietlacze po lub ponad 2xxtys kolorów to które tele mają?(mile widziane mylionowe ;)) i jakie tele mają slot na duze karty pamieci?

edit:
a co do tego pvc c 600 (skleroza wiec ja źle napisałem to sory) to jego wyglad i jego nieznajomosc troche mnie odpychają ale moze niesłusznie wiec jezeli sie myle to prosze o głebszą dyskusje
P.s. jestem otwarty na propozycje moze jeszcze jakies tele z klapka przedstawicie ?

#101520  autor: VooCash
 02 wrz 2006, 14:28
a co sadzicie o tym Sagemie my700x
ma wszystkie funkcje wymienione przez autora topicu, zbiera duzo pochlebnych opini, jego cena w porownaniu z Nokia jest korzystniejsza poniewaz nie placimy tyle za marke :)
sam nie mialem przyjemnosci testowac tego telefonu ale moze ktos juz sie nim bawil wiec prosze o opinie jak ten sagem sie sprawuje ..

#101566  autor: uśmiechnięty
 02 wrz 2006, 16:49
Funkcje jak najbardziej ok! Widziałem go na żywo, ale klawiatura nie wydaje mi się za wygodna...

#101584  autor: tofik777
 02 wrz 2006, 17:35
a cos na zasadzie kodeków i odtwarzaczy bede musiał wgrywac? i czy da sie obejrzec film w ten sposób;]? chodzi mi o to czy jest wszystko wyraźnie i ogólne odczucia