• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#44798  autor: damianopol
 14 sty 2006, 23:19
bierz SEk750i telefonik jst bardzo mały i fajny ma wygląd, a jakość MP3 jest dobra jest radi z RDS i 2 mpx w aparacie, ma karty pamieci, i ma 265 tys. kolorów

#44961  autor: Slodziak
 15 sty 2006, 15:57
no z tych 2 to SE ale tez ciekawa jest N6630:) ale gorszy aparat:)

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#44990  autor: tomekk
 15 sty 2006, 16:53
Jak nie podoba ci sie 6630 to wez 6680. Jak ci nie przypasi to zawsze mozesz sprzedac i kupic cos innego.

#45015  autor: Slodziak
 15 sty 2006, 17:25
zgadzam sie z tomkiem:)

Jest jedna rzecz dla której warto życ - SYMBIAN i nie zmienie sie nic!!

#50501  autor: m@c!eR
 01 lut 2006, 15:06
Skaziu pisze:
Ps.Jak mi się miło zrobiło widząc w twoim podpisie Vinamp życzenia dla mnie,ale zaraz sobie przypomniałem o tzw.funcjii [you] :P

o co chodzilo z tym m@c!eR ?? bo niebardzo rozumiem ?? :p

#50816  autor: Skaziu
 02 lut 2006, 20:38
Tomekk masz słuszną rację :d ale telefon w końcu mam:k750i i jestem z niego jak narazie zadowolony a największym minusem jak narazie (pomijając brak symbiana ;) ) jest to że nie można wyłączyć dźwięku aparatu :evil: Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pozdro

#50819  autor: daniel
 02 lut 2006, 20:43
Skaziu pisze:Tomekk masz słuszną rację :d ale telefon w końcu mam:k750i i jestem z niego jak narazie zadowolony a największym minusem jak narazie (pomijając brak symbiana ;) ) jest to że nie można wyłączyć dźwięku aparatu :evil: Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pozdro
Mozna... Kabelkiem serwisowym zrobisz wszystko :wink:

Lights are blinding my eyes...

#50864  autor: Skaziu
 02 lut 2006, 23:13
Czyli jak:) :?:

#51191  autor: przemcio1992
 04 lut 2006, 10:11
ja bardziej polecam nokie 6680 - 3g i symbian mmmm nie ma nic lepszego. A z mp3 na nokii to tez spoko troche posluchasz.

#51340  autor: daniellos
 04 lut 2006, 18:48
...ja osobiscie wybrał bym SE K750i,ale ...NA TEMAT GUSTU SIĘ NIE DYSKUTUJE...

"Każdy bezsens ma swój sens"...,Daniellos.