Ej to możecie sprecyzować to co powiedzieliście...
...w końcu w jakiej roździelczości nagrywa s88 a w jakiej d600 , bo już się zakręciłem
i w jakim formacie nagrywa

(tak mieszacie pisząc że zaczajić nie można

)
Jednak tak tu nawijacie i ten s88 to powoli do mojej ręki idzie a zaraz za nim sxg75. Ciekawe który wygra. Ta jak to grejpfrutowy powiedział że prawdopodobnie UMTS jeszcze przez jakiś dłuższy czas nie będzie , a bez GPS'a spokojnie wytrzymam, swoją miejscowość znam a nigdzie się nie wybieram. A jak już UMTS i do nas przyjdzie to się wymieni tel na nowy(ale to pewnie za min 2 lata).
Co do tego OLED to ja mam Mp4 z nim i rzeczywiście kąt widzenia 180 stopni , zajebiś*** jasny i kolorki bez porównania z TFT. A ich żywotność wacha się na 3,5 roku.
Co do zawieszania się myślę że nie będzie tak źle. A że muzy nie da się ustawić na sms to dup* z tym (krótki sygnał producenta wystarczy).
Ale potrzebuje jak trzyma bateria w tym i tym? (lubię popuszczać[ale nie w gacie

] sobie czasem muzę z głośnika jak i z słuchawek[ale mam mp4] , dzwonie mało i esemesuje mało[max. 5sms dzień i może z 1-2min rozmowy , ale za to lubię grać [na moim gówno jest więc niegram a bateria trzyma mi i tak 2 dni]
Pzdr ziomki
PS: Ale piszcie dalej , chętnie poczytam jeszcze jakieś opinie i porady ... piszcie piszcie