• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#110972  autor: asiaaa
 03 paź 2006, 10:01
[quote="Lolek123"]Zasięg zależy od operatora... największy zasięg w Polsce wydaje mi się ma Orange ... bo jak użytkowałem z ERY I plusa to mało gdzie mogłem dzwonić ...
POZDRO
loluś ;)

A ja się z tym nie zgadzam. Co prawda jestem użytkownikiem ery od niedawna, ale nigdy nie miałam problemu z siecią, natomiast moja ciocia ma z orange i notorycznie nie ma zasięgu. A jeśli chodzi o plusa to cóż... Różnie to bywało, ale nigdy specjalnie nie narzekałam

#110994  autor: JacekS
 03 paź 2006, 12:56
qrcze ten post powinien mieć tytuł Telefon do 100 zł..., a problemy z zasięgiem

#111029  autor: oprych
 03 paź 2006, 14:33
@asiaaa a co Twój post wnosi do tego tematu? Po za tym dlaczego akurat u Ciebie orange ma mniejzy zasieg jakbyś trochę poczytała to byś wiedziała. Może załóżmy temat gdzie będzie kłótnia który operator ma najlepszy a który najsłabszy zasięg oraz jak jest z zasięgiem u cioci lub wujka mającego telefon w orange :lol: :lol: :lol:

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#111130  autor: asiaaa
 03 paź 2006, 20:13
Twój post też niewiele wnosi do tematu, a na dodatek jest bardzo ironiczny. Aż mi przykro było jak go czytałam :D A kłócić się nie mam ochoty z Tobą: są ciekawsze rzeczy do robienia.

[ Dodano: 2006-10-03, 20:15 ]
A i jeszcze jedno: wujek ma telefon z ery :P