• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#101169  autor: szczeka
 01 wrz 2006, 13:07
tomico pisze:
szczeka pisze:SPV nie biore. ;)

Bede probowal tanio wylicytowac x640,albo L6.
Bardzo dobry wybór :wink:
Mam taka nadzieje ;)

to w ciagu najblizszych dwoch tygodni sprawie sobie ktorys z w/w telefonow.

dzieki za pomoc

#101596  autor: ariels
 02 wrz 2006, 18:56
Z l6 miałem do czynienia i powiem szczerze że telefon straszny :? Może jest i płaski, ale za to
strasznie wysoki i szeroki, wyswietlacz niczym nie zachwyca, a menu to już katastrofa jak w wiekszości Motoroli (wg. mnie bo porównywałem go z K700i). Samsung może bedzie i najlepszy, ale nie wiem bo nie miałem z nim do czynienia.

Obrazek

#101614  autor: Osk92
 02 wrz 2006, 20:31
Z dwojga złego L6... życze owocnych poszukiwań :!:

#101840  autor: szczeka
 03 wrz 2006, 14:32
Osk92 pisze:Z dwojga złego L6... życze owocnych poszukiwań :!:
L6 jednak odpada ;)
x640 raczej tez... bede szukal ME75, ladniejszy wyswietlacz duzo niz l6, wiecej pamieci (16mb), irda, siemensow juz kilka mialem, mam kabelek do niego, wiec nie bedzie dodatkowych kosztow ;-) tylko trzeba znalezc jakiegos taniego :)

#101909  autor: Osk92
 03 wrz 2006, 16:46
Heheh Siemensy nie wchodzą w rachubę... ładnie to tak :?: :lol: :wink:
Pamięci ma 10,5MB tak jak C75 :roll: A może lepiej tego SF65 :?: 8)

#101922  autor: szczeka
 03 wrz 2006, 17:11
Osk92 pisze:Heheh Siemensy nie wchodzą w rachubę... ładnie to tak :?: :lol: :wink:
Pamięci ma 10,5MB tak jak C75 :roll: A może lepiej tego SF65 :?: 8)
SF65 nie ;)

ME75 ma 16 mb ;-)

#101925  autor: Osk92
 03 wrz 2006, 17:18
No cóż jak zwykle mam rację :wink: Proszx looknij sobie :)
Ja bym się skusł na SF-a :D Aparat 1,3MPix z flashem, 18MB, świetny wygląd... w sumie gdybym nie brał abo. i CiXa to byłby to jeden z groźniejszych konkurentów 8)
Brakuje tylko MP3 (od czego są WAV-y :lol: ) i rozbudowy pamięci ale skoro ME75 Ci wystarczy to to też :mrgreen:

#101929  autor: szczeka
 03 wrz 2006, 17:24
Osk92 pisze:No cóż jak zwykle mam rację :wink: Proszx looknij sobie :)
Ja bym się skusł na SF-a :D Aparat 1,3MPix z flashem, 18MB, świetny wygląd... w sumie gdybym nie brał abo. i CiXa to byłby to jeden z groźniejszych konkurentów 8)
Brakuje tylko MP3 (od czego są WAV-y :lol: ) i rozbudowy pamięci ale skoro ME75 Ci wystarczy to to też :mrgreen:
Dzieciak, mylisz sie ;) Przeczytaj jakikolwiek test tego telefonu, chyba testujacy wiedza lepiej ;-)

#101931  autor: Osk92
 03 wrz 2006, 17:25
No dobra poddaję się :smt005

#101932  autor: szczeka
 03 wrz 2006, 17:26
I jak zwykle nie miales racji ;-)

#102309  autor: Grzechu_SE
 04 wrz 2006, 16:51
witaj ja jak kolega wyżej trosze proponuje SF65 dobry telefonik tanie pieniądze sam musze to sprzedać bo kupuje co innego wyświetlacz zajebisty aparat także ogólnie telfon jest fajny 20Mb pamięci i wygląd aparatu cyfrowego jak go złożysz by wykonać foto sporo opcji przy aparacie
polecam naprawde tego siemensa gdzyż nie jest to zły telefon a mi bateraia nawet trzyma 4 dzień jestem w szoku narmalnie jak na siemensa to długo:D:D;]
jak by Cie interesował ten tel to pisz cena nie jest wyskoka bo ja za niego chce 330pln do ręki do małej negocjacji :smt006 :smt006 :smt006 :smt006 8)

Grzechu